Cheryl Cole: Ashley bragte mit liv i fare

Jeg måtte bl.a. testes for HIV efter hans utroskab, skriver hun i ny bog

Når man ser dette kalenderbillede af Cheryl Cole, har mange nok svært ved at forstå, hvad Ashley skulle ude i byen. Foto: Target Press
Når man ser dette kalenderbillede af Cheryl Cole, har mange nok svært ved at forstå, hvad Ashley skulle ude i byen. Foto: Target Press

Den feterede Chelsea-stjerne Ashley Cole var knapt så feteret på hjemmefronten. Hans hang til fremmede damer var et stadigt problem i Cheryl og Ashleys ægteskab, og selv om hun gang på gang gav han en chance for at forbedre sig, skete der ingen bedring - tværtimod.

Det skriver Cheryl Cole i ifølge Dagbladet i sin nye bog 'Cheryl: My Story'.

Den smukke sanger og den eftertragtede - på mere end én måde - fodboldspiller, indledte separation og begyndte at vaske deres beskidte undertøj offentligt i foråret 2010.

Læs også:

Se også: Cheryl Cole: Har jeg en kæreste?

Det blev en uskøn forestilling - ikke mindst fordi striber af kvinder stod frem og fortalte om deres seksuelle eskapader med fodboldjernet.

Cheryl Cole er hele Storbritanniens yndling både som sanger, model og tv-personlighed, og derfor er det stor interesse for hendes 'partsindlæg' i den celebre skilsmisse, der blev en realitet i september 2010.

- Jeg kunne ikke længere holde til, at alle de kvinder stod frem og fortalte om deres forhold til Ashley, fortæller hun og tilføjer, at hun tilmed måtte HIV-testes som følge af utroskaben.

Læs også:

Se også: Cheryl Cole er vild med Medina

- Hans opførsel bragte mit liv i fare, konstaterer hun.

Cheryl rejste til parrets fælles hjem i Los Angeles, og bed Ashley om at flytte.

- Jeg kunne heller ikke holde ud at se på vores bryllupsbilleder, så jeg smed dem væk, erklærer hun ifølge The Sun.

Moren til den bedragne sanger havde samlet alle bladene sammen med de horrible damehistorier. Dem placerede hun foran datteren, som vidste, at nu var tiden inde til at sætte en fod ned.

Læs også:

Se også: Cheryl Cole tilbage i X Factor

-Min mor lod mig sidde i fred, mens jeg kiggede bunken igennem. her var fire kvinder, som fortalte om deres sex-eventyr med Ashley. Den ene fortalte, at hun havde drukket rosevin med ham på et hotelværelse, og at han efterfølgende tog sig en smøg. Ashley kan godt lide rosevin. Det kunne kvinden i princippet have set i en bar. Men t han som fodboldspiller også røg, var en dyb hemmelighed. Det gjorde han aldrig offentligt, skriver Cheryl i bogen.

Cheryl blev fysisk dårlig af at læse historierne. Hun kastede op.

Og herefter vidste hun, at tillidsbruddet mellem hende og ægtemanden nu var så stort, at det ikke længere var muligt at redde ægteskabet.

Læs også:

Se også: Cheryl Cole har frække drømme om Rihanna

- Jeg brugte de næste fem dage på at gå rundt i huset og græde. Ashley prøve hele tiden på at ringe til mig, men jeg svarede ikke. En nat var jeg dog så elendig, at jeg ringede ham op og bad om en forklaring, skriver hun videre.

Men fodboldspilleren nægtede alt - til trods for at hun grædende bad ham om at fortælle sandheden.

- Det var som at tale til en dør. Jeg ville have foretrukket, at han havde sagt, at han havde haft sex i flæng, og at han havde elsket det. Uvished er det værste i hele verden, erklærer hun.

Herefter begyndte Cheryl at drikke.

- Jeg begyndte også at ryge. Op til 20 cigaretter dagligt. Før røg jeg måske en eller to. Og jeg drak for at prøve at slappe af. Jeg var helt på det rene med, at jeg igen kunne havne i en sort depression.

Læs også:

DK MusikNYT - 6. aug. 2012 - kl. 19:24 Smukke Cheryl Cole gæster Danmark

Ugen efter kom Ashley og hentede nogle af sine ting.

- Pludselig syntes jeg, at det var synd for ham. På trods af det, han havde gjort, var han den person, jeg elskede højere end nogen anden. og han havde det skidt. Han holdt om mig. Klamrede sig til mig som et lille barn. der var ingen skænderier, skriver hun.

herefter var ægteskabet slut.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen