Beklager drenge - Scarlett er snuppet igen

Skuespillerinden Scarlett Johansson har kastet sin kærlighed på ny mand efter bruddet med Ryan Reynolds

Scarlett Johansson bekræfter nu, at hun er blevet kæreste med Nate Taylor. (Foto: All Over Press)
Scarlett Johansson bekræfter nu, at hun er blevet kæreste med Nate Taylor. (Foto: All Over Press)

Hele verden fulgte med, da skuespillerparret Scarlett Johansson og Ryan Reynolds blev skilt i december 2010 efter to års ægteskab. Nu har den dansk-amerikanske skuespillerinde Johansson fundet kærligheden igen.

Denne gang med den ukendte Nate Taylor, der arbejder i reklamebranchen og ikke tidligere har været i pressens søgelys.

- Alt er virkelig godt lige for tiden. Det går godt, og jeg har fået ro. Mere ro end jeg plejer i hvert fald, siger den 27-årige skuespillerinde til modemagasinet Vogue.

God til at tilpasse sig
Ifølge Johansson har hendes nye mand været god til at tilpasse sig hele hendes situation og al den opmærksomhed, hun får. Som da hendes private nøgenbilleder for nyligt blev spredt på internettet, fordi en hacker fik adgang til hendes telefon.

LÆS OGSÅ:- Det må være ret mærkeligt for ham. Det er jo helt bizart. Det hele handler om tilpasning. Det er langt sværere for ham nu, end det var for mig. Men han er virkelig god til det ind til videre, fortæller hun.

Johansson synes selv, at den nye mand har gjort hendes liv lettere, så hun igen kan fokusere på det, der er vigtigt for hende. Både professionelt og privat.

Så Penn
- Jeg vil gerne arbejde med noget, hvor jeg bliver udfordret. Og når jeg ikke gør det, vil jeg bare gerne hænge ud med de folk, som jeg godt kan lide, siger skuespillerinden.

Hun bekræfter desuden over for Vogue, at hun i tiden mellem Ryan Reynolds og Nate Taylor var sammen med Madonnas eksmand, skuespilleren Sean Penn. Ifølge hende var de ikke som sådan kærester, de så bare en del til hinanden i en kort periode.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson - Jeg er for sexet til Hollywood

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere