Liams nye kærlighed

Den 60-årige verdensstjerne Liam Neeson mistede ved en skiulykke sin kone Natasha Richardson for tre år siden - nu har han fundet en ny kæreste på 38 år

Liam Neeson ses her med sin 38-årige nye kæreste Freya St. Johnson, som han havde med til Danmark for nylig. (Foto: All Over Press)
Liam Neeson ses her med sin 38-årige nye kæreste Freya St. Johnson, som han havde med til Danmark for nylig. (Foto: All Over Press)

Den i dag 60-årige Liam Neeson mistede for tre år siden på tragisk vis sin kone Natasha Richardson, da hun døde ved en voldsom skiulykke på Mont Tremblant i Quebec i Canada. Parret blev gift allerede i 1994 og fik to sønner sammen. Michael på 17 og Daniel på 16.

Det var i de to første år efter konens død ufatteligt svært for Liam Neeson at håndtere sorgen.

- Jeg tror, jeg overlevede ved at flygte fra det hele. Flygte og arbejde en masse, siger skuespilleren, der stadig pludselig kan blive ramt af et altoverskyggende savn.

Men Liam Neeson er begyndt at søge efter og dyrke kærligheden på ny. Han har nemlig for nylig været i Danmark i forbindelse med galla-premieren på den nye action-film ’Taken 2, og i den forbindelse havde han taget sin nye smukke kæreste Freya St. Johnson med. Ifølge de britiske aviser har forretningskvinden St. Johnson to børn fra et tidligere forhold.

Stolt af sine sønner
Liam Neeson er dog stadig meget lukket omkring sit nye forhold, og da Ekstra Bladet interviewede ham på hotel Skt. Petri i København var det forbudt at stille spørgsmål omkring Freya St. Johnson. Liam Neeson, der bor i New York, havde dog intet imod at tale om sine sønner.

- Min yngste søn Daniel på 16 år spiller cello, og det er jeg meget stolt af. Jeg opmuntrer og støtter ham. Og min ældste søn Michael på 17 år taler meget om, at han også vil være skuespiller.

- Hvordan har du det med det?

- Jeg kan ikke rigtig gøre noget ved det. Det er nærmest uundgåeligt. På hans mors side har familien jo været skuespillere i 4 eller 5 generationer. Og jeg kunne aldrig drømme om at forbyde ham at blive skuespiller, siger Liam Neeson, der i filmen ’Taken 2’ igen springer ud i rollen som den forhenværende CIA-agent Bryan Mills, der vi gå igennem ild og vand for at beskytte sin teenage-datter, der i den første 'Taken'-film blev kidnappet af den albanske mafia. Bryan Mills reddede selvfølgelig sin datter, og det kostede adskillige albanere livet. I ’Taken 2’ ønsker den albanske mafia-boss nu blodig hævn.

Loven i egen hånd
- Den første Taken-film blev et kæmpe hit i hele verden. Kan du forklare hvorfor?

- Jeg tror, at det handler om, at utrolig mange forældre kan identificere sig med, at man vil gøre alt for at beskytte sine børn. Jeg vil f.eks. også gøre alt for at beskytte mine to drenge, siger Liam Neeson og tilføjer:

- Filmen kom også ud lige, da verdenskrisen startede. Folk følte sig sårbare og bange og havde hverken tiltro til bankfolk eller politikere. Så derfor elskede mange tanken om en mand, der tog loven i sin egen hånd. Og det gør de stadig.

- Hvordan kan du egentlig som 60-årig springe rundt som en James Bond i den her film?

- Jeg har selvfølgelig gået meget hyppigere i fitness-center. Og vi har brugt meget tid på at koreografere kamp-scenerne?

- Har du også haft timer i kampsport?

- Da jeg var ung gik jeg til boksning fra jeg var 9 til jeg var 16 år. Så jeg har en meget god fornemmelse af, hvad det drejer sig om, når man skal slås på film. Men jeg er ingen karate-ekspert, siger Liam Neeson, der stadig ligner en, der kan slå en proper næve.

1 af 6 Liam Neeson i en action-scene i den hæsblæsende film 'Taken 2'. (Foto: Scanbox)
2 af 6 Liam Neeson løber i rollen som den tidligere CIA-agent over hustagene i Istanbul i Tyrkiet. (Foto: Scanbox)
3 af 6 Far og datter. I rollen som CIA-agenten Bryan Mills vil Liam Neeson gå igennem ild og vand for at redde og beskytte sin datter, som han her krammer i en scene fra filmen Taken 2. (Foto: Scanbox)
4 af 6 Liam Neeson skriver her autografer til sine danske fans i Imperial Biografen i København. (Foto: Jakob Jørgensen)
5 af 6 Liam Neeson peger på Ekstra Bladets fotograf og lader, som om hans pegefinger er en pistol. (Foto: Jakob Jørgensen)
6 af 6 Liam Neeson ses her med sin 38-årige nye kæreste Freya St. Johnson, som han havde med til Danmark for nylig. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen