Ny bog: Hitler kunne lide urinsex

Sexskandaler i lange baner. Afsløringen af Kristen Stewarts affære med instruktøren Rupert Sanders er vand i forhold til tidligere sexskandaler

Hitler og Geli. Hun afskyede hans lyster. (Foto: Polfoto)
Hitler og Geli. Hun afskyede hans lyster. (Foto: Polfoto)

Sex er med sikkerhed kommet for at blive. Lige siden Adam og Eva blev smidt ud af paradiset for ’upassende opførsel’ har mennesket været optaget af, hvad der foregik syd for bæltestedet.

Og heller ikke efter Adam & Eva har det altid været lige okay, hvad der har fundet sted, bemærker forfatteren Nigel Cawthorne i sin bog ’The Mammoth Book of Sex Scandals’.

’Historien er fuld af sexskandaler. De gamle egyptere var skrappe til incest. Rigdommene gik i arv på kvindesiden. Det betød, at faraoerne – for at holde fast i pengene – giftede sig med døtrene, når konen døde. Og døde den nye kone, altså datteren, giftede de sig med barnebarnet. Cleopatra giftede sig med sin bror, før hun knaldede med Julius Cæsar og Mark Anthony’, hedder det i forordet.

Arvede kone
Sådan har der været så meget gennem århundrederne. Henrik VIII arvede sin første kone fra sin bror, mens han allerede havde sovet med sin anden kones søster. Louis XIV – Solkongen – omgav sig med elskerinder, der hengav sig til nøgne og okkulte ritualer, og hvis Napoleon sagde ’nej skat, ikke i aften’ til sin hjertenskær, Joséphine, så kunne man være vis på, at han hyggede sig med en eller flere af sine talløse elskerinder.

Hvis han da ikke lige havde en krig, der skulle ordnes.

De mere nutidige affærer er ikke mindre farverige. Hitler havde grumme hemmeligheder, John F. Kennedy forvandlede nærmest Det Hvide Hus til et bordel, og hverken David Beckham eller Tiger Woods kan vist længere oppebære deres tidligere ’good boy’-image efter angiveligt at have haft sex i lange baner med alle mulige andre end deres koner.

Læs her om nogle af de aktive i tys-tys-kategorien for sex-eskapader.

Nigel Cawthorne: ’The Mammoth Book of Sex Scandals’. 566 sider. 99,00 kr. Paperback. (Running Press)

Læs også: Se også: Chaplin undgik døden Chaplin undgik døden

Læs også: Se også: Frækkerten Johnson Frækkerten Johnson

Læs også: Se også: Hitler: Tis på mig Hitler: Tis på mig

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen