Filmstjernes søn anklaget for voldtægt af mindreårig

Skuespilleren Henry Hopper, søn af Dennis Hopper, er anklaget for at have fyldt stoffer og alkohol på 15-årig pige og herefter voldtaget hende

Henry Hopper ses her på den røde løber sammen med Mia Wasikowska ved filmfestivalen i Cannes. (Foto: AP/Davide Lanzilao).
Henry Hopper ses her på den røde løber sammen med Mia Wasikowska ved filmfestivalen i Cannes. (Foto: AP/Davide Lanzilao).

Henry Hopper, der er søn af den afdøde filmstjerne Dennis Hopper, er under anklage for at have voldtaget en blot 15-årig pige. Det skriver TMZ.com.

Det er pigens mor der har lagt sag an mod 21-årige Henry og nu kræver en ukendt sum i erstatning.

Læs også:

Forholdet mellem Dennis Hopper og Victoria Duffy var ikke pænt til sidst. (Foto: AP) Intl. kendte - 31. mar. 2011 - kl. 11:00 Død filmstjerne sagsøges af konen

Ifølge moderen begyndte hendes datter, at skrive sammen med skuespilleren på Facebook. Herefter inviterede Hopper angiveligt pigen på besøg i sit hjem i Californien, hvor han lokkede hende til at indtage stoffer og alkohol, før han voldtog hende.

Læs også:

For to måneder siden var en tydeligt dødsmærket Dennis Hopper til stede i Hollywood, da en stjerne for ham blev afsløret på filmbyens Walk of Fame. (Foto: AP) Intl. kendte - 29. maj. 2010 - kl. 19:35 Easy Rider-myten døde ikke alene

Det er ikke lykkedes for TMZ, at indhente en kommentar fra Henry Hopper - der senest havde en rolle i Gus Van Sants 'Restless' fra 2001 - og det står heller ikke klart om den påståede voldtægt blev meldt til politiet.

Ifølge moderen fandt episoden sted i 2011.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen