Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

TV: Undskyld, jeg lækkede din sexvideo

Den britiske musikmanager Chris Herbert, giver nu X Factor-dommeren Tulisa en kæmpe undskyldning for sin medvirken til at lække en fræk sexvideo med hende. SE TV-KLIP

Frække billeder i tv-klippet herover
---------------

Den succesfulde, britiske talentmanager Chris Herbert er nu på sine grædende knæ overfor musiker og X Factor-dommer Tulisa Contostavlos.

- Jeg er så ked af det, og beklager overfor hende, for hvilken som helst rolle, jeg kan have spillet i denne rædselsfulde saga, siger han.

Tulisa har sagsøgt Chris Herbert for sin medvirken til at lække de yderst frække video-optagelser, hvor hun giver sin ekskæreste, rapperen Justin Edwards, et blowjob.

Se også:

Intl. kendte - 14. jul. 2012 - kl. 13:58 TV: X Factor-dommer giver blowjob i sex-video

Forsøgte at stoppe ham
Justin Edwards forsøgte angiveligt at tjene kassen ved at lægge videoen på nettet, men hans manager, Chris Herbert, siger altså, han selv er uskyldig og gjorde alt hvad han kunne for at stoppe rapperen i handlingen:

- Mit renomé og min forretning er blevet smadret af disse umoralske mennesker. Jeg har aldrig forsøgt at tjene en øre på det her, siger han ifølge The Sun.

Og sagen har i den grad også skadet Chris Herbert, der er berømt for at have sparket liv i karrieren hos store pop-navne som Spice Girls og Five. Siden sexvideo-skandalen er han nemlig blevet fyret som konsulent fra X Factor.

Se også:

Intl. kendte - 18. jul. 2012 - kl. 17:17 TV: Suttende X Factor-dommer skulle afpresses

Han er en idiot
Men Herbert insisterer på, at han gentagne gange sagde til rapperen, at han ikke skulle lægge de beskidte mobiloptagelser på nettet:

- Jeg fik endda en advokat til at fortælle ham, han ville blive sagsøgt. Jeg forsøgte at beskytte ham, fordi han var min klient, men jeg har aldrig tjent eller bedt om en krone for alt det her. For at være ærlig ville jeg ønske, jeg aldrig havde lagt øjne på den idiot, siger den storangrende Chris Herbert.

Manageren håber nu på, at hans gamle ven Simon Cowell vil hjælpe ham med at komme tilbage til X Factor.

- Jeg kan forklare alting til Tulisa, ansigt til ansigt, siger den triste manager.

SE FLERE TV-KLIP PÅ EKSTRA BLADET HER

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen