Politi-enhed ind i Katherine Jackson-sag

Politienhed fra Los Angeles går nu ind i sagen om den 'forsvundne' Katherine Jackson, mens Paris Jackson forlanger at komme til at tale med sin farmor

Katherine Jackson er midtpunkt i et regulært drama i Jackson-klanen. (Foto: AP/Reed Saxon).
Katherine Jackson er midtpunkt i et regulært drama i Jackson-klanen. (Foto: AP/Reed Saxon).

Mystikken omkring den 'forsvundne' Jackson-matriak, Katherine Jackson, breder sig.

Mandag så sagen ellers ud til at være opklaret, da politiet i Arizona kunne meddele, at 82-årige Katherine havde det fint og var i selskab med et familiemedlem. Nu er specialenheden for forsvundne personer i Los Angeles gået ind i sagen.

De har sendt et hold betjente til Arizona for at opsøge Katherine Jackson og afklare om hun bliver tilbageholdt mod sin vilje:

Læs også:

Se også: Katherine Jackson: Jeg er ikke forsvundet

- Politiet i Pima County fulgte ikke proceduren, da de talte med Katherine. De udspurgte hende foran datteren, Rebbie. De skulle have taget Katherine med ind i et andet lokale for at spørge hende om hun bliver tilbageholdt. To betjente fra Los Angeles County Sheriff's Department er nu på vej til Arizona for at sikre sig, at hun er ok, fortæller en kilde til Radaronline.

Katherine Jackson er værge for afdøde Michael Jacksons tre børn, Prince Michael, Paris og Prince Michael II. 14-årige Paris er klar i mælet på Twitter:

Læs også:

Se også: Michael Jacksons mor er forsvundet

'Jo, min farmor er stadig forsvundet. Jeg har ikke talt med hende i en uge og jeg vil have hende hjem nu', tweetede Paris mandag og senere mandag aften:

'Otte dage er der gået nu. Der er noget helt galt. Det her ligner hende slet ikke. Jeg vil tale direkte med min farmor!!!'.

Det fik fætteren TJ Jackson til at svare:

'Jeg ved det. Det er så urimeligt det de gør mod dig og dine brødre. Vi prøver stadig at komme i kontakt med hende. Jeg elsker dig'.

Læs også:

Se også: Jacksons søskende: Testamentet er falsk

Katherine Jackson er lige nu midtpunkt i et ordentligt rivegilde i Jackson-familien, hvor fraktioner af klanen kæmper om boet efter Michael.

Ifølge Radaronline er Jermaine, Randy og Janet Jackson nu blevet nægtet adgang til familiens hjem i Calabasas, Californien. Det er sket efter, at de tre Jackson-søskende forsøgte, at fjerne Michaels tre børn fra huset:

'Randy sagde til Prince Michael, at han var nødt til at tage afsted sammen med dem og at de havde chartret et privatfly, så børnene kunne komme til Arizona og se deres farmor. Prince Michael stod fast og fortalte Randy, at han ikke havde i sinde, at gå nogen steder med dem, fortæller kilden til Radaronline.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen