Intet tyder på selvmord hos Stallone-søn

Der blev fundet store mængder af tomme pilleglas hos Sage Stallone, der fredag blev fundet død i sit hjem, men der var ikke noget selvmordsbrev

Sage Stallone var ikke kun Slys søn i virkeligeheden. Også på film spillede de far og søn i den femte Rocky-film. (Foto: Fra filmen)
Sage Stallone var ikke kun Slys søn i virkeligeheden. Også på film spillede de far og søn i den femte Rocky-film. (Foto: Fra filmen)

Selvom undersøgelserne af dødsårsagen hos 36-årige Sage Stallone, der blev fundet død i sit hjem i Los Angeles fredag, endnu ikke er afsluttede, har politiet allerede så godt som slået fast, at der var tale om en overdosis.

Sage, der er søn af actionhelten Sylvester Stallone, blev ifølge en lang række amerikanske netmedier fundet sammen med flere tomme pilleglas.

Læs også:

Se også: Stallone brudt sammen: Sønnen fundet død

Tilbage er så spørgsmålet, om der er tale om et selvmord eller et uheld med den receptpligtige medicin.

Det vil den videre efterforskning formentlig slå fast, men allerede nu gættes der løs. Og meget tyder på, at der er tale om det sidste. Det bekræfter en kilde fra efterforskningen overfor RadarOnline.com.

Kilden siger, at der ikke blev fundet noget selvmordsbrev, og derfor konkluderer vedkommende, at der ikke var tale om en bevidst handling fra den 36-årige Stallone-søn.

Havde været død et stykke tid
Sage Stallone blev fundet livløs i hjemmet. De tilkaldte læger kunne ikke gøre noget for at redde ham, og de erklærede ham død indenfor en halv time. Derfor blev han heller ikke kørt på hospitalet men direkte til retsmedicinsk institut.

- Jeg går ud fra, at han har været død i et stykke tid, da han blev fundet. Normalt er lægerne på stedet i omkring 45 minutter, men de var ude derfra på under en halv time, siger kilden.

Heller ikke venner, som RadarOnline har talt med, peger på, at der skulle være tale om selvmord.

- Jeg så ham for to uger siden, og der havde han det fint. Han var ved godt helbred og ovenpå og så slet ikke deprimeret ud, siger vennen.

Spillede far og søn på film
Sylvester Stallone fik Sage, som hed Sage Moonblood Stallone, sammen med sin første kone Sasha Czack.

Sønnen var selv skuespiller og var med i en enkelt mindre rolle i Slys femte Rocky-film som Rocky Balboas søn Robert Balboa.

Den 66-årige actionstjerne er naturligvis ødelagt over sønnens død.

- Sylvester Stallone er knust og fortvivlet over det pludselige tab af hans søn Sage Stallone. Tabet af ham vil kunne mærkes for altid, lyder det i en erklæring fra Stallones pressesekretær, Michelle Bega.

1 af 2 Sage Stallone ses her i en ung udgave sammen med sin far Sylvester Stallone og hans kone Jennifer Flavin tilbage i 1996. Stallone-sønnen har ikke efterladt sig et selvmordsbrev. (Foto: AP)
2 af 2 Sage Stallone var ikke kun Slys søn i virkeligeheden. Også på film spillede de far og søn i den femte Rocky-film. (Foto: Fra filmen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen