Cruise vil sagsøge magasin for millioner

Selskabet bag magasinet National Enquirer bliver truet af Tom Cruises advokat i et brev

Tom Cruise er ikke vild med overskriften 'House of Horrors'. (Foto: AP/Lee Jin-Man).
Tom Cruise er ikke vild med overskriften 'House of Horrors'. (Foto: AP/Lee Jin-Man).

Løgn på løgn på løgn. Det er i følge skuespilleren Tom Cruises advokat, hvad der står i det nye nummer af magasinet National Enquirer, der på forsiden har et billede af skuespilleren og Katie Holmes med overskriften 'House of Horrors' (Rædselshuset, red.)

Magasinet hævder nemlig at have detaljer om årsagen til Cruises nylige brud med Holmes, men det hele er altså ifølge advokaten løgn.

I et tre sider langt brev truer han derfor selskabet bag National Enquirer, American Media Inc, med et sagsanlæg, der skal koste dem flere hundrede millioner dollar.

Læs også:

Se også: Kidman støtter Katie Holmes

Brevet er kommet i The Hollywood Reporters besiddelse, og bladet fortæller, at advokaten i brevet kalder National Enquirers historie for 'falsk og fyldt med ondskabsfulde løgne', og at det vil 'koste dem hundredvis millioner dollar' at skade Tom Cruise på den måde.

- Som I er blevet gjort opmærksom på allerede, så indeholder jeres nummer af National Enquirer flere falske og skadelige påstande om vores klient, Tom Cruise, står der i brevet.

Læs også:

Tom Cruise ligner ikke en, hvis privatliv ligger i ruiner, men han er jo også en god skuespiller. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 12. jul. 2012 - kl. 07:29 Første billeder efter bruddet: Cruise tilbage på job

Flere medier har spekuleret i, om det kan være Tom Cruises medlemskab af den religiøse sekt Scientology, der ligger til grund for skilsmissen.

Tom Cruise og Katie Holmes har sammen datteren Suri på seks år.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen