Nu er Katie befriet

Scientology-hadere har længe trykt t-shirts og andet merchandise med teksten Free Katie, men nu har teksten fået et 'Mission: Accomplished' henover

Katie Holmes konverterede til Scientology i 2005, før hun blev gift med Tom Cruise. Derfor lancerede anti-Scientology-grupper kampagnen, 'Free Katie'. (Foto: freekatie.net)
Katie Holmes konverterede til Scientology i 2005, før hun blev gift med Tom Cruise. Derfor lancerede anti-Scientology-grupper kampagnen, 'Free Katie'. (Foto: freekatie.net)

Missionen er fuldført. Katie er befriet fra Scientologys fangarme, hævder hadere af trosretningen.

Man har længe kunnet købe merchandise med teksten 'Free Katie', men efter at den 33-årige Dawson's Creek-skuespiller torsdag i New York indgav skilsmissebegæring mod sin 49-årige mand, actionstjernen fra Mission: Impossible-filmene, Tom Cruise, har t-shirt-sælgerne været nødt til at trykke 'Mission: Accomplished' henover.

Kampagne mod Scientology
Det er kunstneren Sheila Cameron, der har designet anti-Scientology-udstyret. Hun lancerede en storstilet kampagne mod trosretnigen kort efter, parret blev gift i 2006.

- Katie er endelig fri. Jeg er spændt på at se, hvad der sker nu. Jeg hepper stadig på hende, siger Sheila til amerikanske medier.

Skilsmissen undervejs længe
33-årige Katie Holmes beslutning om at søge skilsmisse fra 49-årige Tom Cruise kom som en overraskelse for hele verden, men det havde været undervejs længe, siger en kilde til Eonline.com

- Eventyret var forbi. De var blevet venner istedet.

Læs også:

Se også: Cruises koner bliver kun 33 år

Bor i lyserødt hus
Parret var gift i fem år, og har seks-årige Suri sammen. De bor i et stort lyserødt hus i Los Angeles med Tom Cruises søster Cass og mor Mary Lee.

Tom Cruise har de adopterede børn, Isabella på 19 år og Connor, 17, fra sit ægteskab med Nicole Kidman. De bor også i huset i Beverly Hills, og er også medlemmer af Scientology-kirken.

Flygtet til New York
Tom Cruise befinder sig i øjeblikket i Island, hvor han filmer 'Oblivion'. Hans to store børn er sammen med ham, og imens har Katie Holmes lejet en lejlighed i New York til sig selv og datteren.

I weekenden udtalte Tom Cruises agent:

- Katie har søgt om skilsmisse, og Tom er ulykkelig og koncentrerer sig om sine tre børn.

Læs også:

Se også: Tom Cruise i chok: Katie Holmes vil have datteren

1 af 3 Der er al slags merchandise med anti-Scientology-kampagnen. (Foto: freekatie.net)
2 af 3 Tom Cruise, der fylder 50 på torsdag, siges at ville søge om skilsmisse i Californien, hvor der er større chance for, at han får delt forældremyndighed. Hans advokat vil plædere for, at parret har base i Los Angeles. (Foto: Diane Bondareff/AP)
3 af 3 Katie Holmes konverterede til Scientology i 2005, før hun blev gift med Tom Cruise. Derfor lancerede anti-Scientology-grupper kampagnen, 'Free Katie'. (Foto: freekatie.net)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen