Scientology overvåger Katie

Katie Holmes føler sig udspioneret af scientology

Katie Holmes og Tom Cruise mens alt endnu var lykkeligt. Her til New York Maraton, som Katie deltog i. (Foto; AP)
Katie Holmes og Tom Cruise mens alt endnu var lykkeligt. Her til New York Maraton, som Katie deltog i. (Foto; AP)

Mystiske mænd i jakkesæt og mørke biler holder parkeret uden for Katie Holmes lejlighed. Ifølge engelske The Sun er der tale om spioner fra scientology.

Læs også:

Se også: Katie Holmes: Scientology får ikke Suri

To mænd har gennem længere tid opholdt sig uden for Katie og Toms lejlighed i New York. Og da Katie og datteren Suri flyttede til en ny hemmelig lejlighed et andet sted i byen, forsvandt de to mænd fra området omkring parrets lejlighed.

En kilde, The Sun har talt med, fortæller følgende:

- Når Katie kom ud, fulgte de to mænd diskret efter hende. Det var tydeligt, at de hverken var paparazzier eller fra pressen. Og da det kom frem, at Katie lejer en lejlighed i Chelsea, var de pludselig at finde der.

Læs også:

Se også: Cruises koner bliver kun 33 år

Det skulle angiveligt have gjort Katie så nervøs, at hun tilkaldte politiet. Og da mændene i bilen blev spurgt til, hvorfor de holdt parkeret netop der, svarede de, at de ventede på en i bussen. Og da det blev pointeret, at de havde holdt der i flere dage, tilføjede de blot, at vedkommende stadig ikke var kommet med bussen.

Hvem de mystiske mænd er, og hvad de laver der, er ikke bekræftet nogle steder, men The Sun mener altså at vide, at der er tale om personer fra scientology, som skal holde øje med Katie færden og gøren.

Scientology-religionen er tidligere blevet beskyldt for at chikanere medlemmer, som prøver at bryde væk fra troen.

Du kan læse The Suns historie her, hvor du også kan se billeder af de mystiske mænd og bilerne.

Som det tidligere har været fremme, har Katie valgt at søge om skilsmisse i New York, fordi hun har bedre mulighed for at få forældremyndigheden der end i Californien, hvor de bor. En af grundene til, at Katie har valgt at søge om skilsmisse netop nu, skulle angiveligt være, fordi datteren Suri er blevet seks år gammel. Det er i den alder, at scientology får en større rolle i børns liv gennem skolegang og religiøs opdragelse.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen