Verdens mest sexede kvindelige fodboldjournalist

Den spanske fodboldjournalist Sara Carbonero får spanske fodboldspillere til at tænke på to bolde i stedet for en bold - hun er gift med den spanske landsholdsmålmand Iker Casillas

Her ses den spanske tv-journalist Sara Carbonero lige før kampen mellem Spanien og Irland igår i Gdansk i Polen under det nuværende EM i fodbold.(foto: AP)
Her ses den spanske tv-journalist Sara Carbonero lige før kampen mellem Spanien og Irland igår i Gdansk i Polen under det nuværende EM i fodbold.(foto: AP)

Normalt siger man, at fodbold handler om 2 gange 11 mennesker, der forsøger at score mål i hver sin ende af fodboldbanen med en bold. Altså kun en enkelt bold. Men når den sexede spanske fodboldjournalist Sara Carbonero laver interviews med diverse spanske fodboldspillere, kommer de ofte til at tænke på to store lidt mere bløde bolde. Den usædvanligt smukke fodboldjournalist, der er gift med den spanske landsholdsmålmand Iker Casillas, har nemlig en ganske flot barm.

LÆS OGSÅ:

Se også: EMs smukkeste drømmehold

Den norske blogger Anna Lian, der har en blog i Norge, der handler om fodboldfruer, mener, at Sara Carbonero er en verdens mest sexede fodboldfruer. Hun udtaler sig således om den spanske skønhed:

- Sara Carbonero har alt. Hun er smuk og så er hun enormt sød. Og så er hun oven i købet gift med den flotte spanske landsholdsmålmand. Det kan jo ikke være bedre. Det er næsten en drøm, siger Anna Lian til den norske avis Dagbladet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen