Han hader Leonardo DiCaprio

Ny bog afslører, at Christian Bale var rasende, da Leonardo DiCaprio løb med rollen i Titanic

Christian Bale er misundelig på Leonardo DiCpario, hævder Bales tidligere agent i ny bog om Batman-stjernen. (Fotocollage: AP)
Christian Bale er misundelig på Leonardo DiCpario, hævder Bales tidligere agent i ny bog om Batman-stjernen. (Fotocollage: AP)

38-årige Christian Bale, der netop har afsluttet indspilningerne til den sidste Batman-film 'The Dark Knight Rises', har et horn i siden på sin kollega, den lige så succesfulde Leonardo DiCaprio.

Det afslører Bales eksmanager gennem ti år, Harrison Cheung, i en ny biografi om Flagermusmanden, 'The Inside Story Of The Darkest Batman'.

Bale har udpeget DiCaprio som sin fjende, efter at 'Titanic'-stjernen blev valgt til roller, som Bale havde sat næsen op efter.

Læs også:

Se også: DiCaprio ville have en rolle i Baywatch

- DiCaprios navn sved som et varmt jern, skriver Cheung ifølge Daily Mail.

Bale skal blandt andet havde mistet roller i filmene 'This Boy’s Life' og 'Hva' så, Gilbert Grape' til DiCaprio.

Men det, som har gjort Bale rasende, var, da DiCaprio fik gennembrudsrollen i 'Titanic'.

- Christian havde også aflagt prøve på rollen som Jack Dawson i 'Titanic', men fik besked på, at James Cameron ikke ville have to britiske skuespillere i hovedrollerne, som skulle være amerikanere, skriver agenten.

Man kan godt formode, at Christian Bale er utilfreds med udgivelsen af bogen. Han værner nemlig intenst om sit privatliv.

Læs også:

Se også: Den dystre sandhed om Christian Bale

Læs også:

Se også: Bale: Jeg smadrer dig din idiot!

1 af 3 Christian Bale havde også aflagt prøve på rollen som Jack Dawson i 'Titanic', men fik besked på, at James Cameron ikke ville have to britiske skuespillere i hovedrollerne, som skulle være amerikanere. (Foto: AP)
2 af 3 På trods af at Christian Bale har vundet en Oscar, så hader han, ifølge sin tidligere agent gennem ti år, at stå i skyggen af Leonardo DiCaprio. (Foto: Chris Carlson/AP)
3 af 3 Christian Bale er misundelig på Leonardo DiCpario, hævder Bales tidligere agent i ny bog om Batman-stjernen. (Fotocollage: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer