Kidman i rå sex-scener

Hollywood-stjernen leverer en af filmhistoriens bedste simulerede orgasmer i filmen 'Paperboy'

Nicole Kidman er i filmen 'Paperboy' forrygende god som den sex-hungrende kvinde, der er forelsket i en dødsdømt fange, men som også kaster sig over den unge Jack spillet af Zac Efron.(foto: Filmfestival Cannes)
Nicole Kidman er i filmen 'Paperboy' forrygende god som den sex-hungrende kvinde, der er forelsket i en dødsdømt fange, men som også kaster sig over den unge Jack spillet af Zac Efron.(foto: Filmfestival Cannes)

CANNES (Ekstra Bladet): Alle husker orgasme-scenen fra ’Da Harry mødte Sally’, hvor Meg Ryan simulerer en orgasme, mens hun drikker kaffe med Billy Crystal på et cafeteria. Men den er nu slået af selveste Nicole Kidman, der i en scene i Lee Daniels’ film ’Paperboy’ ikke alene simulerer en orgasme, men også simulerer selve samlejet, da hun i et besøgsværelse i et fængsel sidder over for en dødsdømt fange, hun er forelsket i.

Kidman kaster sig i rollen som den dullede Charlotte ud i flere rå samlejer i filmen, da hendes elskede dødsfange endelig bliver frigivet. Og hun dyrker også sex med filmens unge hovedperson spillet af teenage-idolet Zac Efron.

LÆS OGSÅ:

Se også: Zac Efron: Jeg elsker Kidman

– Det var overhovedet ikke svært for mig at indspille de sex-scener. Jeg levede mig bare fuldstændigt ind i rollen og glemte alt omkring mig, siger Nicole Kidman og tilføjer:

– Jeg har længe ledt efter nogle mere rå og farlige roller. Og jeg så det som en stor udfordring, da Lee Daniels tilbød mig rollen. Det er mit job at stille mig selv til rådighed for instruktøren.
Og det gælder selvfølgelig også, når det drejer sig om sex-scenerne, forklarer Nicole Kidman, der leverer en overbevisende præstation i filmen.

Masser af sex
’Paperboy’ tager udgangspunkt i den unge 18-årige Jack Jansen (Zac Efron), der vender tilbage til sit barndomshjem i Florida for at hjælpe sin journalist-storebror Ward Jensen (Matthew McConaughey) med at finde frem til sandheden omkring en dødsdømt fange Hillary (John Cusack), der måske er uskyldigt dømt. I processen bliver den unge Jack forelsket i den dødsdømtes elskerinde Charlotte (Nicole Kidman). Og snart ender det hele i konflikter, forræderi, livsfare, forførelse og masser af sex.

Aktuel i to film her i Cannes
Nicole Kidman er i Cannes også aktuel i filmen ’Hemingway & Gellhorn’, hvor hun portrætterer forfatteren Ernest Hemingways kæreste og journalist-kollega, den intellektuelle Martha Gellhorn.
– Det er lige fra fattig, simpel Barbie-dukke til intellektuel kvindelig skribent. Jeg er helt vild med at arbejde med kontraster. Det er netop det, der gør, at jeg elsker mit arbejde, siger Nicole Kidman.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lars Ulrich i film med Kidman

1 af 6 John Cusack ses her i filmen 'Paperboy' i rollen som den dødsdømte fange, som Nicole Kidman er forelsket i.(Foto: Cannes Filmfestival)
2 af 6 Matthew McConaughey og Zac Efron spiller to brødre i filmen 'Paperboy'.(foto: Filmfestival Cannes)
3 af 6 Zac Efron ser beundrende på den smukke Nicole Kidman på den røde løber i Cannes . I filmen 'Paperboy' dyrker de sex sammen.(Foto: AP)
4 af 6 Nicole Kidman i rollen som 'whitetrash'-kvinden Charlotte.(foto: Cannes Filmfestival)
5 af 6 Nicole Kidman krammer her sin ægtemand, country-sangeren Keith Urban på den røde løber i Cannes.(foto: AP)
6 af 6 Nicole Kidman er i filmen 'Paperboy' forrygende god som den sex-hungrende kvinde, der er forelsket i en dødsdømt fange, men som også kaster sig over den unge Jack spillet af Zac Efron.(foto: Filmfestival Cannes)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen