Flov Simon Cowell om biografi: - Undskyld

52-årige Simon Cowell er mildt sagt pinligt berørt over den biografi, der er skrevet om ham. - Jeg har gemt mig under en pude i en uge, siger han

Simon Cowell er flov over bogen om ham. (Foto: AP)
Simon Cowell er flov over bogen om ham. (Foto: AP)

Siden saftige detaljer fra Simon Cowell-biografien 'Sweet Revenge - The Intimate Life of Simon Cowell' er begyndt at sive ud i de britiske medier, har bogens hovedperson ligget begravet langt nede under sin dyne og sin hovedpude.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sprød model: - Sex med Simon Cowell 11 gange på en nat

Det afslørede han, da bogen blev lanceret i London på Serpentine Gallery.

- Jeg har gemt mig under en pude i en uge, og jeg kunne ikke bære at se 'The Sun'. Jeg vidste, at det var slemt, for mine venner skrev søde beskeder som 'Er du okay?' til mig, siger Simon Cowell.

LÆS OGSÅ:

Se også: Simon Cowell rullet af en-gangs knald

Undskyld
Ved samme lejlighed benyttede den dameglade tv-mogul også lejligheden til at undskylde bogens værste detaljer overfor sine nærmeste.

- Jeg vil gerne offentligt undskylde til alle, der er blevet pinligt berørt af bogen. Jeg er flov og har brug for at sige undskyld til min familie, sagde Cowell, der dog også valgte at tage indholdet af den meget omtalte bog fra den humoristiske side.

- Hvis nogen for 10 år siden havde sagt til mig, at der ville blive skrevet en bog om, hvor mange penge jeg har tjent og hvor mange piger jeg har knaldet, ville jeg have sagt fedt, jokede han.

Kendte ikke detaljerne
Det er journalisten Tom Bower, der har skrevet bogen om Simon Cowell - med hjælp fra Cowell selv. Den stenrige tv-mand hævder dog hårdnakket, at han ikke havde nogen idé om, hvordan den endelige bog ville se ud.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bog: Cowell havde affære med Dannii Minogue

Det er formentlig detaljer som hans affære med Dannii Minoge og hans hede drøm om at nedlægge Cheryl Cole, som Simon Cowell ikke havde fantasi til at forestille sig ville havne i bogen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!