Biebers falske baby bliver til en sang

Justin Bieber har skrevet en sang om den pige, der påstod, at hun havde født hans barn

Småpigernes store idol, Justin Bieber kan ikke lade være med at hovere over for den pige, der beskyldte ham for at være far til sit barn. Foto: AP
Småpigernes store idol, Justin Bieber kan ikke lade være med at hovere over for den pige, der beskyldte ham for at være far til sit barn. Foto: AP

Når Justin Biebers nye album 'Believe' udkommer, bliver det med en særlig hilsen til pigen Mariah Yeater, der formåede at gøre den populære sangers liv surt i en periode, da hun påstod, at hun havde født en dreng, som han var far til.

- Der er en sang om hende pigen, der fortalte, at hun var gravid med mit barn, Mariah Yeater. Der er sange om ting, jeg har været igennem. Alt muligt forskelligt, fortæller Justin Bieber ifølge hjemmesiden Female First.

Benægtede
Da Mariah Yeater stod frem og beskyldte Justin Bieber for at have gjort hende gravid, var sangeren hurtig til at benægte al kendskab til hende.

Til sidst - da Justin Biebers folk truede med at lægge sag an mod hende for falske beskyldninger - gik hun til bekendelse og fortalte, at det i virkeligheden var hendes ekskæreste, der var far til barnet.

For nylig sendte Justin Bieber en hoverende hilsen til pigen, da han på sin twitterprofil skrev:

You-Tube
- Kære Mariah Yeater. Vi har aldrig mødt hinanden. Så dybt fra mit hjerte, vil jeg bare sige..

Herefter linkede han til en YouTube-video, hvor skuespilleren Sascha Baron Cohens karakter Borat flere gange siger 'du vil aldrig få det her'.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!