Brystbombe dropper dulle-looket

Glamourmodellen Katie Price fået nyt og mere naturligt udseende. Den storbarmede godte har droppet sine hair extensions

Katie Price i en noget mere afdæmpet og naturlig udgave. (Foto: All Over Press)
Katie Price i en noget mere afdæmpet og naturlig udgave. (Foto: All Over Press)

33-årige Katie Price har fået nok af det plastik-agtige Barbie-look, der ellers har været hendes kendetegn i mange år.

Price, der også er kendt under navnet Jordan, har haft saksen fremme og klippet sin kunstige hårpragt af for at få et mere naturligt udssende. Samtidig har hun droppet pudder, foundation og sorte streger om øjnene.

Brystbomben har foreviget sig selv i den nye og helt naturlige udgave og delt billedet med sine 1,6 millioner followers på Twitter.

Gør som mig
- Jeg vil gerne se flere gøre som mig, skriver den nye Miss Natural i en besked sammen med billedet.

Om også den tidligere nøgenmodel er klar til at droppe de gigantiske sikilonebabser, der har gjort hende kendt i hele verden, er mere tvivlsomt.

Price har netop lanceret sin egen serie badetøj - med sig selv som storbarmet model i de hotte designs.

LÆS OGSÅ:

Er det her sommerlooket på de danske strande i år? (Foto: Screendump fra tv-indslag) Intl. kendte - 9. mar. 2012 - kl. 11:13 TV: Brystbombens bud på en bikini

Storforbruger
Katie Price er - ud over at vise sine enorme fortrin frem - kendt for at være storforbruger af mænd. Jordan har blandt andet være sammen med fodboldspilleren Dwight York, som hun har et barn med. Sangeren Peter André, som hun blev gift med i 2005. Senest har hun været gift med extreme-fighteren Alex Ried. Og siden de gik fra hinanden, har hun været forgabt i den unge argentinske model Leandro Penna, som hun har et on-and-off-forhold til.

Lige for tiden er det ret meget on, forholdet til Leandro Penn. Og latino-modellen er yderst tilfreds med Katies naturlige look, meddeler hun på Twitter.

1 af 2 Katie Price som de fleste kender hende - med tommetyk makeup, hair extensions og de enorme bryster. (Foto: P.A. Photo)
2 af 2 Katie Price i en noget mere afdæmpet og naturlig udgave. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere