Dyr dansk luksus-dyt til Bieber

I dag fylder Justin Bieber 18 år, og derfor har hans manager købt en helt speciel - og dansk - gave til ham

Her får Bieber sin lækre hybridbil. (Foto: Polfoto)
Her får Bieber sin lækre hybridbil. (Foto: Polfoto)

Justin Bieber har millioner på kontoen - men det betyder ikke, at han får lov at bruge dem på hvad som helst. Folkene omkring ham vil nemlig gerne sørge for, at den unge stjerne bliver ved med at være ydmyg og taknemmelig.

Derfor har det sikkert også været lidt nemmere for hans venner og familie at finde på en gave til ham, når han i dag fylder 18 år.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu kan knægten købe sig en bajer

I hvert fald har hans manager, Scooter Braun, der har taget sig af stjernen i en del år efterhånden, fundet på noget helt specielt.

En gave, der rent faktisk har danske rødder.

Pompøs bil
Det afslørede han, da Justin Bieber besøgte Ellen DeGeneres talkshow tidligere på ugen i anledning af den store dag. Her dukkede Scooter Braun nemlig op med en stor overraskelse til stjernen.

- Du arbejder rigtig, rigtig hårdt. Jeg siger altid til dig, at du ikke skal have noget, der er for pompøst. Du ved, at det er ikke vores stil.

Glemmer ydmygheden
- Vær ydmyg, vær ydmyg. Men nu har jeg brudt den regel, siger Scooter Braun og afslører så - til Biebers store begejstring - at gaven til den unge superstjerne er den luksuriøse hybridbil Fisker Karma.

LÆS OGSÅ:

Se også: Elbil med god karma

Bilen står danske Henrik Fisker bag, og den er blandt andet kåret til Årets Luksusbil af Top Gear Magazine, og så har Time Magazine kåret den til én af de 50 bedste opfindelser i 2011.

Frede har også en
Når Bieber sætter sig ind i bilen og cruiser derudad, kommer han i klasse med Leonardo DiCaprio og kronprins Frederik.

Den danske prins forelskede sig i vognen, da han under COP15 fik en tur i hybridbilen, der er af Ekstra Bladets motorredaktør, Anders Berner, bliver kaldt 'en fed bil, der holder!'

Den billigeste Karma Fisker bil koster i danske kroner 800.000 uden afgifter. Hvis de regnes med skal man smide over to millioner kroner for hybridbilen i en skrabet udgave.

1 af 2 Justin Biebers manager har opdraget knægten til at være ydmyg. (Foto: AP)
2 af 2 Her får Bieber sin lækre hybridbil. (Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer