Wahlberg tvinger sine børn til at se smerte

Mark Wahlbergs børn skal lære på den hårde måde, at de ikke skal få tatoveringer

Mark Wahlberg gør alt, hvad han kan for at afskrække sine børn. (Foto: AP)
Mark Wahlberg gør alt, hvad han kan for at afskrække sine børn. (Foto: AP)

Skuespilleren Mark Wahlberg tager drastiske midler i brug for at sikre, at hans børn ikke skal få nogle tatoveringer, når de bliver ældre.

Han er nemlig selv ved at få fjernet sine, og hans to ældste børn, Ella Rae på otte og Michael på fem, bliver tvunget til at kigge med.

- Jeg vil ikke have, at mine børn får tatoveringer, siger Mark Wahlberg, der har lidt mere end en håndfuld tatoveringer spredt over kroppen.

- Jeg har taget mine to ældste med, når jeg får foretaget proceduren, så de kan se, hvor smertefuldt det er og hvad de ville komme til at skulle igennem, siger han til Today on Monday.

LÆS OGSÅ:

Se også: Uansvarlig Mark Wahlberg undskylder

Håber ikke på skuespiller-karriere
Men det er ikke kun sin kropskunst, han er bange for, at hans børn vil efterligne. Han håber, at ingen af hans børn vil ønske en karriere i rampelyset, ligesom han selv har haft.

- Hvis de virkelig brænder for skuespillet, og de virkelig vil gå den vej, så vil jeg støtte dem, men jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at få dem til at vælge noget andet, siger han.

Mark Wahlberg, der blandt andet spillede hovedrollen i den Oscar-nominerede film 'The Fighter', har fire børn i alt. Han er nemlig også far til Brendan Joseph på tre og Grace Margaret på to.

0 kommentarer
Vis kommentarer