Whitneys datter hasteindlagt

Dagen efter hendes mor blev kørt fra Beverly Hills hotel på en båre, er datteren Bobbi Kristina Brown nu også indlagt derfra

Whitney Houston optrådte af og til med sin datter. Billedet er fra en optræden i morgentv i 2009. (Foto: AP/Evan Agostini)
Whitney Houston optrådte af og til med sin datter. Billedet er fra en optræden i morgentv i 2009. (Foto: AP/Evan Agostini)

Whitney Houstons død har sendt chokbølger gennem hele verden, og hendes eneste datter er muligvis den, der er hårdest ramt. Bobbi Kristina Brown er nu blevet indlagt efter at fået et voldsomt angstanfald, beretter flere amerikanske medier.

På selvsamme hotel hvor Bobbi Kristinas mor blev fundet død, og hvor hun blev nægtet at se liget af sin mor, brød den 18-årige datter i dag sammen.

Hun er nu indlagt på Cedars-Sinai Hospital in Los Angeles.

Læs også:

Se også: Whitney frygtede at dø som Jackson

- Hun blev kørt til hospitalet af helbredsmæssige årsager omkring klokken 11 lokal tid i Los Angeles, siger politiet til Daily News.

Bobbi Kristina Brown har levet et fortumlet liv med et par forældre, der havde store problemer med for meget alkohol og for mange stoffer, og hun var meget nært knyttet til sin mor.

Læs også:

Whitney Houston sagde i nat endeligt farvel til sine mange millioner fans. (Foto: AKM Images/colourpress.com) Intl. kendte - 12. feb. 2012 - kl. 18:44 Fotos af Whitneys lig florerer på nettet

Datteren sørgede for sin mor, og drog enormt meget omsorg for hende. Faktisk var Bobbi Kristina nærmest den mest voksne af de to, skriver ABC news.

Mor og datter var begyndt at arbejde sammen på at indspille nogle sange, og Bobbi Kristina forgudede sin mor.

- Whitney var hendes store idol, og hun ønskede at være fuldstændig som sin mor, siger en kilde til US Weekly.

Læs også:

Se også: Whitney hyldes ved Grammy Awards

Men måske er der en ting, hvor Bobbi Kristina ikke går i sin mors fodspor - hun holder sig fri af misbrugsfælden.

Dog var der billeder fremme i The National Enquirer sidste år, der angiveligt viste teenageren i en sniffesituation.

Læs også:

Se også: De gik også i hundene og døde

Både Bobbi Kristinas far, Bobby Brown, og hende selv benægtede, at der skulle være tale om indtagelse af stoffer.

På twitter forsvarede Whitneys datter sig med, at situationen var konstrueret af en forsmået ekskæreste, der ville lave nogle hurtige penge.

- Det er virkelig ikke hvad det ser ud til, skrev hun dengang.

0 kommentarer
Vis kommentarer