Victoria's Secret-model: Min krop er hellig

En model fra det amerikanske undertøjsfirma vil ikke vise sig i undertøj mere - af religiøse årsager

Her hygger Kylie Bisutti sig i poolen i bikini. Men letpåklædte billeder er fortid for den 21-årige model. (Foto: All Over Press)
Her hygger Kylie Bisutti sig i poolen i bikini. Men letpåklædte billeder er fortid for den 21-årige model. (Foto: All Over Press)

Modeller verden over står i kø for at få undertøjsgiganten Victoria's Secret på cv'et. Men det er ikke alle modeller, der synes, at det er lige fedt at posere i undertøj - og slet ikke, når man er religiøs.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sienna Miller forlader eget brand

Nu sætter den kristne tro en stopper for Victoria's Secret-modellen Kylie Bisuttis karriere. Den 21-årige model har gennem tre år har været model i firmaet, men Jesus står altså højere på prioriteringslisten.

- Jeg kunne godt lide jobbet, og jeg havde det vældig godt, mens det stod på, men jo mere jeg arbejde kun iført undertøj, des mere ukomfortabel blev jeg. Det handler om min religiøse tro, siger Bisutti til Fox News.

Kroppen er hellig
Den 21-årige pige ønsker ikke længere at gå på catwalken eller posere for den amerikanske undertøjsgigant Victoria's Secret, fordi hendes krop skal gemmes til manden.

- Det er kun min mand, som må se min krop. Den er hellig, siger hun til Vogue og fortsætter:

- Jeg har en del yngre, kristne piger, som ser op til mig, og jeg har ikke lyst til at være en rollemodel, der viser sig i undertøj for andre mænd, siger Bisutti.

Vandt over 10.000
Bisutti har været en af 'Victorias engler' ligesom Miranda Kerr, Adriana Lima, Karolina Kurkova og Gisele Bündchen. Hun blev model hos undertøjsgiganten efter en årlig modelkonkurrence i 2009, hvor over 10.000 af piger måtte se sig slået af af Kylie Bisutti, der stadig vil fortsætte som model, blot med tøj på.

1 af 2 Den californiske model vil stadig fortsætte i modebranchen. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Her hygger Kylie Bisutti sig i poolen i bikini. Men letpåklædte billeder er fortid for den 21-årige model. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer