Fulde-video med Hasselhoff ændrede hans karriere

David Hasselhoff var knust, da en video, hvor han var fuld, blev lækket på nettet. Men den hjalp hans karriere

Det var bestemt ikke rart for David Hasselhoff at se sig selv liggende på gulvet med en burger i hånden i en video, hvor han er så fuld, at det nærmest er umuligt for ham at tale rent.

Videoen er optaget af en af hans døtre tilbage i 2007, og her trygler hun sin far, om han ikke nok vil stoppe med at drikke. Imens prøver Hasselhoff at holde balancen på den ene albue, mens han spiser en burger. Han savler og kan ikke fokusere.

LÆS OGSÅ:

Se også: Døddrukken Hasselhoff slår læge

Datteren siger, at hun aldrig vil tale med ham igen, hvis han ikke stopper med at drikke, og at det, han gør, ikke er fair overfor hverken hende eller resten af familien.

Videoen var en øjenåbner for Hasselhoff.

- Jeg var knust til at begynde med, men jeg tog det ret roligt, da videoen kom ud. Jeg havde mine døtres og min mors og fars respekt og kærlighed. Det var alt, jeg behøvede, siger han.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hasselhoffs datter forsvarer sin far

I dag mener han, at der ligefrem kom noget godt ud af, at videoen blev lækket på nettet.

- Det var både godt og skidt. Der var en masse promoveringsjob, der røg i vasken, men det hjalp mig til at bryde igennem på internettet, siger Hasselhoff.

1 af 2 David hasselhoff mener, at det set i bakspejlet var godt for ham, at verdens så ham kravle spritstiv rundt på et hotelgulv. (Foto: AP)
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen