Frække Aubrey tæt på at vise 'mis'

Sangerinde og tv-kendis Aubrey O'Day poserer i en fræk fotoserie i en grænseoverskridende lille underdel til en bikini, der er tæt på at afsløre hendes mere intime dele

Sangerinden Aubrey O'Day er meget tæt på at vise 'mis' her.(Foto: All Over Press)
Sangerinden Aubrey O'Day er meget tæt på at vise 'mis' her.(Foto: All Over Press)

For nylig brød sangerinden, skuespillerinden, danserinden, mode-designeren og tv-personligheden Aubrey O'Day ud i gråd midt under sin egen reality-tv-serie 'All About Aubrey', fordi der var nogle, der sagde, at hun var lidt for tyk.

Men den tidligere sangerinde i pigebandet Danity Kane har i den grad taget revanche i en ny fræk fotoserie optaget på stranden i Malibu i Californien, hvor hun viser sine flotte kurver og samtidigt optræder i en nærmest minimal underdel til en bikini, der er tæt på at afsløre hendes mere intime dele.

LÆS OGSÅ: OPTRÅDTE NØGEN MED SIN VENINDE PÅ TWITTER

Den 27-årige sangerinde poserede også i en lang hvid nederdel og en fræk orange top. På et af billederne tager hun sig selv på brystet, og på et andet billede poserer hun med sin lille malteser-hund, der i dagens anledning fik farvet sine ører røde.

Du er for tyk
Aubrey O' Day smilede og så lykkelig ud og havde tilsyneladende helt glemt episoden, hvor hun brød ud i gråd, fordi en koreograf fortalte hende, at hun trængte til at tabe sig fem kilo.

- Du ser altså lidt overvægtig ud. Du kunne godt tabe fem kilo. Det ville klæde dig, siger koreografen. Og så begynder Aubrey ellers at tude.

- Jeg føler mig tyk. Jeg bryder mig ikke om det. Jeg vejer altså ikke 50 kilo længere, siger Aubrey og peger på de overflødige kilo på sin egen krop og tilføjer: Det hele skal væk.

LÆS OGSÅ: PLAYBOY EKS - HOLLY MADISON SMIDER TØJET SAMMEN MED AUBREY

Men heldigvis er det hele ikke kommet væk. Og Aubrey har tilsyneladende fundet selvtilliden frem igen.

Aubrey O'Day har tidligere stået model for magasiner som 'Blender', 'Maxim', 'Complex' og 'Playboy'. Og hun har også optrådt i musical'en 'Hairspray' på Broadway i New York.

.

1 af 4 Aubrey O'Day havde fundet selvtilliden igen, da hun poserede i en fræk fotoserie for Icon Magazine på stranden i Malibu.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Aubrey poserede med sin lille malteser-hund, mens hun lige rettede lidt på sit ene bryst.(Foto: All Over Press)
3 af 4 Aubrey er på ingen måde for tyk. Her viser hun sin brune mave for fotograferne.(Foto: All Over Press)
4 af 4 Sangerinden Aubrey O'Day er meget tæt på at vise 'mis' her.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer