Gaga på charmetur hos Letterman

Lady Gaga har travlt med at gøre reklame for sit kommende album. Nu lægger hun vejen forbi Letterman

Lady Gaga har tralvt med at promovere sin musik. (Foto: All Over)
Lady Gaga har tralvt med at promovere sin musik. (Foto: All Over)

Lady Gaga skal i næste uge optræde i det amerikanske aftentalkshow 'The Late Show with David Letterman'. Det sker på den officielle udgivelsesdag for sangerindens seneste album, 'Born This Way'.

Det oplyser tv-stationen CBS.

Den Grammy-vindende sangerinde fra New York nøjes dog ikke bare med at optræde. Hun skal også interviewes af den amerikanske talkshowvært, når hun gæster programmet den 23. maj.

Titelnummeret på 'Born This Way' blev den hurtigst sælgende single på iTunes nogensinde, da den blev sendt på gaden i februar. Sangen blev således hentet af omkring en million købere i løbet af de første fem dage.

Intens promovering
Med sin optræden i Letterman fortsætter den 25-årige sangerinde sin intensive promovering af 'Born This Way', som er hendes første album siden 'The Fame Monster' kom på gaden i 2009.

Singlen 'Hair', der udkommer mandag, bliver det fjerde udspil fra cd'en. Tidligere har fans blandt andet kunnet høre singlerne 'Judas' og 'The Edge of Glory'.

Gaga optrådte kortvarigt ved filmfestivalen i Cannes i sidste uge, og hun har siden haft travlt med alternative former for pladepromovering.

Sangerinden slog for eksempel pjalterne sammen med onlinespillet Farmville, hvorigennem hun streamede en række sange fra 'Born This Way'.

0 kommentarer
Vis kommentarer