Dåse-dekoratøren dropper kæresten

Hollywood-baben Jennifer Love Hewitt har slået op med filminstruktøren Alex Beh

Hvad finder Jennifer Love Hewitt mon på at pynte denne gang? (Foto: AP)
Hvad finder Jennifer Love Hewitt mon på at pynte denne gang? (Foto: AP)

Jennifer Love Hewitt har det med at gøre opsigtsvækkende ting, når hun bliver single. I tv-showet 'Lopez Tonight' afslørede hun for halvandet år siden, hvordan hun kom sig over hårde kærestebrud.

- Efter bruddet dekorerede en veninde min 'precious lady' (den kvindelige kønsdel red.) med Swarovski-krystaller. Jeg var meget nedbrudt efter bruddet og trængte til noget opløftning. Det var fantastisk og sødt, og det hjalp mig virkelig. Det ser ud som om, jeg har en diskokugle dernede, sagde Jennifer dengang i tv-showet.

Læs mere: Dejlige Jen dekorerer dåsen

Under et år
Men nu får skuespillerinden måske brug for at dekorere et nyt sted på kroppen med diamanter. Hun har nemlig slået op med filminstruktøren Alex Beh efter under et år sammen.

- De har ikke været sammen i et stykke tid, siger en anden veninde til usmagazine.com

En anden vendinde bekræfter historien og tilføjer, at Jennifer Love Hewitt har det okay.

Læs mere: Se Jennifer strippe

Meget forelskede
Parret har været sammen siden juli sidste år. Den præcise dato og årsagen til bruddet er stadig ukendte, men de var meget forelskede i februar.

- Han køber blomster til mig hver dag. Lige siden vi mødte hinanden. Hver dag. Det er rigtigt! Han køber enten en buket eller plukker en selv. Det er så sødt, sagde Jennifer Love Hewitt dengang om Alex Beh.

0 kommentarer
Vis kommentarer