Mel Gibson-optagelser er måske manipulerede

Lydeksperter hævder, at de kontroversielle optagelser med dødstrusler fra Mel Gibson er redigerede og manipulerede

Lydoptagelserne af den særdeles vrede skuespiller kan meget vel være blevet manipuleret. (Foto: AP)
Lydoptagelserne af den særdeles vrede skuespiller kan meget vel være blevet manipuleret. (Foto: AP)

En otte minutter lang telefonsamtale mellem Skuespilleren Mel Gibson og hans ekskæreste Oksana Grigorieva, hvor der blandt andet optræder dødstrusler fra Gibsons side, er blevet genstand for en politiefterforskning.

Nu hævder lydeksperter ifølge ABC News, at optagelserne måsker er falske eller i hvert fald efterfølgende redigerede.

Blandt andet mener lydeksperterne, der tidligere har efterforsket andre kriminalsager, at telefonsamtalen, der angiveligt skulle være optaget af Oksana Grigorieva, er optaget med en professionel mikrofon med offentliggørelse for øje.

Sammenklippet
Eksperterne mener at kunne høre, at der er blevet klippet og redigeret i optagelsen, så ord kan være blevet fjernet og sætninger kan være konstrueret.

Eksperterne sår dog ikke tvivl om ægtheden af den vrede og særdeles ophidsede stemme på båndet, der uomtvisteligt tilhører Mel Gibson.

Det er websitet RadarOnline.com, der er kommet i besiddelse af en båndoptagelse, hvor man flere gange hører Mel Gibson, true Oksana Grigorieva på livet.

- Jeg lægger dig i en skide rosenhave, din luder. Forstår du det, for jeg er i stand til det, lyder det blandt andet på lydklippet.

Ødelagt hendes tænder
På båndoptagelsen hører man også Oksana beskylde Mel Gibson for at have slået hende og ødelagt hendes tænder, mens hun holdt parrets lille datter på otte måneder i favnen.

Den 40-årige sangerinde Oksana Grigorieva og Mel Gibson ligger i en bitter strid om forældremyndighed over datteren. Oksana har beskyldt Mel Gibson for at have slået hende.

Den sag bliver nu efterforsket af politiet i Los Angeles, som blandt andet vil gennemgå den otte minutter lange telefonsamtale, som Oksana har videregivet til RadarOnline.com.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen