Cheryl har væske i lungerne

Popsangerinden er angiveligt ramt af den værste form for malaria. - Det er sådan, folk dør af malaria, siger en ekspert om hendes symptomer

Det kan muligvis redde Cheryl Coles liv, at hun kom så hurtigt i behandling, siger en ekspert i tropesygdomme. (Foto: AP)
Det kan muligvis redde Cheryl Coles liv, at hun kom så hurtigt i behandling, siger en ekspert i tropesygdomme. (Foto: AP)

Det er ikke bare en mild omgang tropesygdom, som Cheryl Tweedy har pådraget sig. Tweedy, som hun hedder nu efter at have taget sit pigenavn tilbage, efter hun er gået fra sin utro ægtemand Ashley Cole, kæmper nærmest for sit liv på hospitalet, hvis man skal tro den engelske avis Daily Mail.

Avisen har talt med en person, som har været på hospitalet og overhørt en samtale med Derek, som er den ven, der inviterede Cheryl med på den rejse, hvor hun fik sygdommen.

- Jeg så Cheryls mor og Derek inde på sygehuset og overhørte Derek, mens han snakkede i telefonen. Han sagde, at Cheryl havde fået væske i lungerne, siger kilden til avisen.

Det er sådan, folk dør
Det betyder ifølge ekspert i tropesygdomme, dr. Martin Wiselka, at hun har den mest alvorlige form for malaria.

- Malariaen spreder sig med blodet og kan påvirke andre organer som nyrer og lever. I værste fald kan disse organer svigte, og det er sådan folk dør af malaria, siger han

Cheryl Tweedy kom dog hurtigt i behandling, efter hun kollapsede under fotooptagelser, og det kan være hendes held, siger eksperten.

- Hvis det bliver opdaget på et tidligt stadie, kan malaria virke som en slem influenza, siger Martin Wiselka.

Lige nu ligger Cheryl Tweedy på et specialhospital for tropesygdomme.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere