Får vokset missen af sin søster

Khloe Kardashian får en gang brasiliansk voks af sin søster. Det går næsten godt - men ender i smerteskrig. Se den brandvarme voksbehandling her

Når nøden er størst træder søster til. Kourtney hjælper Khloe med at få tæmmet missen. (Foto: All Over)
Når nøden er størst træder søster til. Kourtney hjælper Khloe med at få tæmmet missen. (Foto: All Over)

Man må lide for skønheden - og lide det gør Khloe Kardashian, da hendes søster kaster sig over den mørke skønheds bikinilinje med varm voks og strips.

Kedelig har Kardashian-familien aldrig været, men intimiteten mellem søstrene Khloe og Kourtney bliver om muligt endnu mere intens i deres egen serie 'Kourtney and Khloe take Miami', der netop nu sendes i USA.

I et af afsnittene skal Khloe mødes med sin kæreste Lamar uden at have poleret sin pussy. Men så træder søsteren til, og Kourtney presser på for at få lov til at fikse den langhårede mis.

Behåret bæst
- Jeg er virkelig bange for at lade Kourtney gøre det, men jeg kan ikke lade Lamar se mig som et behåret bæst, siger Khloe inden den intime behandling.

Da endelig søsteren går i krig med den varme voks bryder Khloe sammen af grin.

- Lige siden jeg var et barn, er jeg begyndt at grine, hvis jeg har slået mig. Det er bare min reaktion, når noget gør ondt, forklarer Khloe om den tydeligt smertefulde behandling.

Men da Kourtney smider krukken med voks endnu en tur i mikroovnen og derefter smører et sidste lag på sin søster, er der ikke flere grin tilbage. Khloe hyler af smerte. Voksen er blevet gloende og brænder der, hvor det gør allermest ondt på Khloe.

Se det underholdende klip af Kourtneys varme og kærlige behandling af Khloe her

0 kommentarer
Vis kommentarer