Miley forsvarer sit lesbiske kys

Det har givet efterdønninger i alverdens medier, at 17-årige Miley Cyrus tidligere på ugen simulerede et lesbisk kys under et tv-show. Den unge sangerinde selv benægter alt

Miley Cyrus har i modsætning til sin kollega Katy Perry ikke kysset en pige... (Foto: AP)
Miley Cyrus har i modsætning til sin kollega Katy Perry ikke kysset en pige... (Foto: AP)

Anna David og Maria Lucia har gjort det. Det samme har Madonna og Britney Spears. Alligevel har der været noget nær ramaskrig rundt om i verden, efter 17-årige Miley Cyrus var tæt på at kysse en pige under en gæsteoptræden i tv-showet 'Britain's Got Talent' tidligere på ugen.

Mange mente, at det var langt over stregen, at den unge sangerinde simulerede et lesbisk kys. Men nu tager Miley selv til genmæle.

- Jeg lover jeg, at jeg ikke kyssede hende, og det er latterligt, at to artister ikke kan rocke med hinanden uden, at medierne skal lage sådan en historie. Jeg håber virkelig ikke, at mine fans er skuffede over mig, fordi sandheden er, at jeg ikke gjorde noget galt. Jeg gik på scenen og gjorde mit arbejde, som er at optræde efter bedste evne. Jeg vil bare sætte en stopper for det her og sige én ting til dem, der gør så stort et nummer ud af det her: KOM VIDERE. DER SKETE INTET. DER ER MANGE FLERE VIGTIGE TING I VERDEN, skriver hun på sin egen hjemmeside mileycyrus.com.

0 kommentarer
Vis kommentarer