Twilight-stjerne nøgen i skoven

En af de kvindelige hovedpersoner fra den succefulde Twilight-filmserie - Christian Serratos - smider tøjet i den gode sags tjeneste

Christian Serratos er seneste skud på stammen af kendte  kvinder, der hellere vil være nøgne end gå med pels. (Foto: PETA)
Christian Serratos er seneste skud på stammen af kendte kvinder, der hellere vil være nøgne end gå med pels. (Foto: PETA)

Khloe Kardashian, Pamela Anderson, Eva Mendes, Alicia Silverstone, Traci Bingham - og nu også Christian Serratos.

Dyrerettighedsforkæmperne PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) har haft held til at få nogle af verdens førende kvindelige kendisser til at smide tøjet, og nu har de fået en af tidens hotteste unge stjerner til at følge trop.

Hendes navn er Christian Serratos og hun er en af de unge, smukke stjerner, der på rekordtid er blevet verdensberømte i forbindelse med den voldsomt populære vampyr-serie 'Twilight', der lige nu går sin sejrsgang verden over.

I en video på PETA's hjemmeside forklarer Serratos, at hun altid har været modstander af at dræbe dyr for at bruge deres døde kroppe til beklædning eller fortæring.

1 af 5 Khloe Kardashian er med på den lange liste af afklædte kendisser. (Foto: PETA)
2 af 5 Eva Mendes. (Foto: PETA)
3 af 5 Alicia Silverstone. (Foto: PETA)
4 af 5 Sadie Frost. (Foto: PETA)
5 af 5 Christian Serratos er seneste skud på stammen af kendte kvinder, der hellere vil være nøgne end gå med pels. (Foto: PETA)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!