Stjernes slankekur bliver reality-tv

Trods en række film og tv-roller er Kirstie Alley efterhånden mere kendt for sine vægtproblemer. Nu bliver hendes kamp mod kiloene til en tv-serie

Kirstie Alley vil endnu engang udstille sig selv og sine vægtproblemer. (Foto: All Over)
Kirstie Alley vil endnu engang udstille sig selv og sine vægtproblemer. (Foto: All Over)

Først tog hun masser af kilo på. Så tabte hun sig igen. Og nu må den amerikanske skuespiller Kirstie Alley tage endnu en tur med slankekost og motion for at komme ned i vægt. Denne gang bliver stjernens kamp mod kiloene dog ikke ensom.

Den 58-årige skuespiller har skrevet kontrakt med tv-stationen A&E om at medvirke i en realityserie, der beskriver hendes liv som singlemor for to teenagebørn og kampen for igen at komme ned i vægt.

Tv-serien har endnu ikke fået noget navn, men skal vare 10 gange en halv time og ventes at komme på de amerikanske tv-skærme til næste år.

- Kirstie er lige præcis den slags stjerne, A&E ønsker. Hendes privatliv har i årevis været omtalt i medierne, men nu vil hun for første gang åbne sit hjem og vise sit eget liv frem på tv, siger Robert Sharenow, programchef på A&E, til people.com

Kirstie Alley, der herhjemme mest er kendt for sine roller i 'Sams Bar' og 'Veronica's Closet' har tidligere været på en streng kur, der gav et vægttab på 143 pund (cirka 64 kilo), men i løbet af dette år er de fleste kilo røget på skuespilleren igen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere