Sangerindes 18-årige søn sprang i døden

Sangerinden Marie Osmonds 18-årige søn Michael Blosil begik selvmord ved at springe ud gennem et vindue

For tre år siden måtte Marie Osmond sige farvel til sin far George, der døde i 2007. Nu er hendes 18-årige søn også død.(Foto: AP)
For tre år siden måtte Marie Osmond sige farvel til sin far George, der døde i 2007. Nu er hendes 18-årige søn også død.(Foto: AP)

Efter længere tids depression valgte den kendte sangerinde Marie Osmonds 18-årige søn Michael Blosil fredag aften at tage sit eget liv ved at sprænge ud af et vindue fra sin lejlighed på ottende sal i Los Angeles.

Sangerinden Marie Osmond, der er en del af den berømte showbizz-familie 'The Osmonds' gik igår selv ud til offentligheden og fortalte om den ulykkelige begivenhed.

- MIn familie og jeg er dybt chokerede over det tragiske tab. Og vi håber, at vi kan få lov til at være i fred for pressen, lød det fra Marie Osmond.

Hendes 18-årige søn efterlod sig et selvmordsbrev, hvor han blandt andet skrev, at han havde valgt at gå i døden på grund af sin lange og opslidende kamp mod sine depressioner. Han forklarede, at han følte sig ensom, venneløs og altid havde haft svært ved at tilpasse sig.

Marie Osmond og hendes tidligere mand Brian Blosil gik fra hinanden i 2007 efter 20 års ægteskab. De fik otte børn sammen. Fem af dem var adopterede, heriblandt afdøde Michael Blosil.

Marie Osmond har i øjeblikket et eftertragtet show i Las Vegas sammen med sin berømte bror Donny Osmond. De to søskende har foreløbigt aflyst showet et par dage for at sørge over Michael Blosils død.

1 af 3 Marie Osmond er dybt ulykkelig over sønnens selvmord.(Foto: AP)
2 af 3 Sammen med sin berømte bror Donny Osmond har Marie Osmond netop nu et show på Flamingo Hotel i Las Vegas. Det har de aflyst i et par dage på grund af det tragiske dødsfald.(Foto: AP)
3 af 3 For tre år siden måtte Marie Osmond sige farvel til sin far George, der døde i 2007. Nu er hendes 18-årige søn også død.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere