Stiv Potter-stjerne amok på københavnsk hotel

22-årige Josh Herdman, der spiller Gregory Goyle i Harry Potter-filmene, blev smidt ud af hotel-foyer, efter han hyggede sig med halvnøgen blondine på sofa

Josh Herdman skuffede sine danske fans ved at møde op til autografskrivning beruset og ubehøvlet. (Foto: Fra Harry Potter-filmene)
Josh Herdman skuffede sine danske fans ved at møde op til autografskrivning beruset og ubehøvlet. (Foto: Fra Harry Potter-filmene)

Det skulle have været alletiders mulighed for fans til at møde stjerner fra store film og kult tv, da der i weekenden blev afholdt den såkaldte Collectormania convention i København.

Men for Harry Potter-fans blev det noget af en skuffelse. Josh Herdman, der spiller Gregory Goyle, fik nemlig afbrudt sit møde med fans, fordi han ganske enkelt var for fuld og for grov. Det skriver den engelske avis The Sun.

Fornærmende fulderik
Ifølge avisen blev 22-årige Herdman allerede fuld ombord på flyet til København, og hans vilde druktur fortsatte, da han landede.

- Herdman var en total skandale. Han var helt fra den allerede, da han landede, og hans opførsel blev kun værre. Mange børn kom for at se ham, fortæller en kilde til The Sun.

Lørdag skulle Potter-stjernen møde sine fans i Korsgladehallen, men det blev til en kort optræden. Arrangørerne afbrød ham og pillede ham af næste dags program.

- Det var meningen, at han skulle møde dem med et smil og skrive autografer, men de blev mødt af en ubehøvlet og fornærmende fulderik.

Jeg er en stjerne - tal pænt til mig!
Det var ikke kun til selve arrangementet, at den unge skuespiller skabte panik. Også på Hotel Kong Frederik blev der ravage.

Herdman bællede øl, whisky og sambuca i et væk, og han teede sig i hotellets reception.

- Han kom ned og begyndte at råbe og skrige af folkene bag Collectormania. På et tidspunkt råber han, 'Jeg er en del af holdet på en række af de største film i biografhistorien, og du skal ikke tale sådan til mig', fortæller et øjenvidne til den engelske avis.

Troede han skulle dø
I de tidlige morgentimer søndag gik det helt galt, da en fra rengøringspersonalet hørte lyde fra en sofa i foyeren. Ved nærmere eftersyn fandt vedkommende Herdman, der muntrede sig med en halvnøgen blondine.

Parret fik herefter ordre på at forsvinde, og det gik angiveligt ud for at få mere sprut. Da den unge skuespiller kom tilbage, forsøgte personalet at få ham til at tjekke ud, men i stedet begyndte han at græde og bede om en ambulance, fordi han mente, at han skulle dø.

- Til sidst kollapsede han på et toilet med bukserne nede om anklerne. Og da personalet forsøgte at vække ham, begyndte han igen at skrige. Politi og ambulance blev tilkaldt, fordi manden helt åbenlyst var ude af kontrol, siger kilden.

Josh Herdman slap dog for videre tiltale, og han har siden hen forklaret overfor venner, at hans 48 timer lange druktur skyldtes hans frygt for at flyve, og at han er ked af sin opførsel.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere