Nægter at undskylde mandekys

TV-stationen ABC har fået 1500 klager over, at Adam Lambert fra 'American Idol' kyssede bandmedlem ved American Music Awards. Lambert selv nægter at undskylde

Adam kysser en mandlig danser under sin optræden. Det vækker forargelse i USA. (Foto: AP)
Adam kysser en mandlig danser under sin optræden. Det vækker forargelse i USA. (Foto: AP)

Da 'American Idol'-glamrockeren Adam Lambert greb sin mandlige keyboardspiller i nakken og gav ham et gevaldigt smækkys, var der en del af de over 14 millioner amerikanske tv-seere, der fik burger og cola i den gale hals.

Tv-stationen ABC, der søndag aften sendte American Music Awards, har efterfølgende modtaget 1500 klager over den seksuelt eksplosive sceneoptræden fra den 27-årige Lambert. Men de forargede amerikanere skal ikke regne med en undskyldning.

- Jeg indrømmer, at jeg lod mig rive med, men jeg kan ikke se, at jeg skulle have gjort noget forkert, siger Adam Lambert ifølge nyhedsbureauet AP og bemærker, at Janet Jacksons befamling af en mandlig danser ved samme lejlighed ikke fik nogen op af stolene.

Den kysseglade Lambert blev nummer to i dette års udgave af talentshowet 'American Idol', hvorefter han sprang ud som homoseksuel.

- Hvis det havde været en kvindelig popsangerinde, der havde gjort det samme som mig på scenen, så tror jeg ikke, det ville have skabt så meget vrede. Jeg tror, det er fordi, jeg er en homoseksuel mand, siger han og indrømmer, at der var en enkelt ting, han gerne ville have gjort anderledes på scenen i Los Angeles:

- Jeg ville have sunget en lille smule bedre.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere