Dita i fræk lesbisk lir

Fræk billedserie dukket op: Den sexede danserinde Dita Von Teese i lesbisk lir med nøgenmodellen Alley Baggett

Dita har tilsyneladende ikke opført sig ordentligt, og Alley ser ingen anden udvej end at give hende en tur over knæet. (Foto: Splash/All Over)
Dita har tilsyneladende ikke opført sig ordentligt, og Alley ser ingen anden udvej end at give hende en tur over knæet. (Foto: Splash/All Over)

Hun er så absolut pæn at se på. Men hun er bestemt ingen pæn pige, amerikanske Dita Von Teese.

Den i dag 37-årige brunette er blevet verdenskendt for sin erotiske burlesque-dans, der ifølge kendere ikke må forveksles med rendyrket striptease.

Derimod er det en kunstform, hvor humor og teatralsk overdrivelse gerne må bringe den letlevende stemning på et fransk bordel À la Moulin Rouge i behagelig erindring.

Og apropos erotisk kunst, er det nu lykkedes flash! at opstøve en billedserie fra 1999, hvor en korsetklædt Dita hygger sig sammen med den dengang så populære nøgenmodel Alley Bagget, der ved flere lejligheder har eksponeret sine ynder i kulørte mandemagasiner som Playboy og Penthouse.

Hvorfor de frække fotos først er dukket op til overfladen nu, er der ingen forlydender om. Men her på redaktionen skal vi være de første til at huske på det gamle mundheld: bedre sent end aldrig.

Temaerne i billedserien synes at være noget med både kønsroller såvel som lesbisk lir og seksuel afstraffelse, og der kan næppe være tvivl om, at fotografen har haft en af bedre dage på jobbet.

1 af 2 Udsigt til det hele ... (Foto: All Over/Splash)
2 af 2 Dita har tilsyneladende ikke opført sig ordentligt, og Alley ser ingen anden udvej end at give hende en tur over knæet. (Foto: Splash/All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere