Rihanna: Hans øjne var uden sjæl

Popsangeren Rihanna taler ud om overfaldet, hvor ekskæresten Chris Brown tæskede hende til blods

Rihanna taler ud i et interview med tv-programmet 'Good Morning America'. (Skærmdump: ABC)
Rihanna taler ud i et interview med tv-programmet 'Good Morning America'. (Skærmdump: ABC)

Rihanna har for første gang talt ud om episoden, hvor hun blev bidt, kvalt, slået og truet på livet af ekskæresten Chris Brown.

Den 21-årige sangerinde fortæller, at Browns øjne var helt udtryksløse, da han mishandlede hende i parrets lejede Lamborghini i Los Angeles i februar.

- Der var ingen person at se, da jeg kiggede på ham. Hans øjne var uden sjæl. Han var helt blank, fortæller den smukke Barbados-sangerinde i et interview med tv-programmet ’Good Morning America’ på ABC.

Chris Brown blev anholdt den 8. februar og sigtet for overfaldet. Han tilstod senere volden og blev idømt fem års betinget fængsel.

Rihanna fortæller i interviewet, at hun ikke længere har et forhold til Brown, som ellers var hendes første store kærlighed. Hun beskriver deres forhold som meget intenst.

- Jo mere forelskede vi blev, jo farligere blev forholdet for os begge. Vi var nærmest som besatte af hinanden, fortæller hun.

Trods det voldelige forhold – Rihanna blev tævet ved ni forskellige lejligheder, fortæller hun – har hun fortsat varme følelser for rapperen.

- Jeg hader ham ikke. Faktisk elsker jeg ham og er bekymret for ham, siger popstjernen, som er aktuel med den nye single 'Russian Roulette' fra det kommende album 'Rated R'.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere