Supersexede Halloween-kvinder

Verdens mest kendte kvinder klædte sig ud i supersexede outfits til Halloween-festerne i weekenden - se de frække billeder

Kim Kardashian var klædt ud som en arabisk mavedanserinde til Halloween Party hos sin lillesøster.(Foto: All Over Press)
Kim Kardashian var klædt ud som en arabisk mavedanserinde til Halloween Party hos sin lillesøster.(Foto: All Over Press)

Der har været fuld gang i Halloween-festerne rundt omkring i verden i weekenden, og nogle af verdens mest kendte kvinder har selvfølgelig været iklædt fantasifulde super sexede outfits, der har fået folk til at spærre øjnene op i både London, New York og Los Angeles.

F.eks var danske Helena Christensen nærmest fuldstændig ukendelig, da hun klædt ud som et omvandrende abstrakt maleri spankulerede rundt i West Village i New York.

Slikkepind og Cleopatra
Kylie Minogue og Black Eyed Peas-sangerinden Fergie var også iklædt fantasifulde Halloween-dragter. Kylie lignede en lille slikkepind klovn, mens Fergie var udklædt som den legendariske dronning Cleopatra, da de to dejlige kvinder skulle til party.

Katie Price også kendt som brystbomben Jordan skabte som vanligt stor opmærksomhed, da hun ankom til Halloween-party på Hampton Court House i London iført en yderst fræk mundering og en farverig maske. Og det var selvfølgelig ikke masken, som folk gloede på.

1 af 6 Katie Price alias brystbomben Jordan til Halloween-party i London.(Foto: All Over Press)
2 af 6 Den danske supermodel Helena Christensen er her i New York udklædt som et maleri på vej til Halloween-party i New York. (Foto: All Over Press)
3 af 6 Gwyneth Palthrow ser ganske spøjs ud i helt almindeligt tøj og så med en meget fantasifuld maske.(Foto: All Over Press)
4 af 6 Kylie Minoque sammen med fra Black Eyed Peas.(Foto: All Over Press)
5 af 6 Christina Aguillera sammen med sin lille søn. De er begge udklædt som skeletter.(Foto: All Over Press)
6 af 6 Kim Kardashian var klædt ud som en arabisk mavedanserinde til Halloween Party hos sin lillesøster.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere