Fra fræk strandsild til stor strandhval

Der er tydeligvis kommet meget mere af den tidligere baywatch-babe Nicole Eggert, siden hun slangede sig langs stranden i sin frække lille badedragt

Det tidligere sexsymbol Nicole Eggert ses her til et BBQ-party på Huntington Beach med en del kilo i overskud.(Foto:All Over Press)
Det tidligere sexsymbol Nicole Eggert ses her til et BBQ-party på Huntington Beach med en del kilo i overskud.(Foto:All Over Press)

Den 37-årige Nicole Eggert, der spillede den smækre baywatch-babe Summer Quinn, skal nok smide et par kilo eller tyve, hvis den populære tv-serie skulle genopstå.

Siden Nicole løb halvnøgen rundt med gyngende bryster på de californiske strande, har hun taget så mange kilo på, at hun næppe ville kunne passe den lille røde badedragt igen.

Snescooter-ulykke
Nicole Eggert spillede med i Baywatch fra 1992 til 1994 og var dengang en af de mest populære baywatch-babe.

Siden har Nicole Eggert haft mindre roller i tv-serier og gjort sig bemærket i reality-shows på amerikansk tv. I 1996 brækkede hun ryggen i en snescooter-ulykke, og siden har hun været slemt plaget af smerter.

Mest sete tv-serie
Baywatch, der mest om alt handler om storbarmede livreddere, der skal holde stranden sikker for onde surfere, hajer og solskoldning, blev i løbet af sin lange levetid på 11 år og intet mindre end 243 afsnit et fænomen.

Tv-serien er blevet sendt i 142 lande og er blevet oversat til 44 sprog. I følge Guiness Rekordbog er Baywatch den mest sete tv-serie nogensinde.

1 af 3 Nicole Eggert som lækker strandsild tilbage i start 90'erne.(Foto:All Over Press)
2 af 3 David Hasselhoff i sit es omringet af de hotte baywatch-babes Nicole Eggert og Alexandra Poul.(Foto:All Over Press)
3 af 3 Det tidligere sexsymbol Nicole Eggert ses her til et BBQ-party på Huntington Beach med en del kilo i overskud.(Foto:All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere