Striptease på den røde løber

Den 23-årige ukrainske Playboy-model kunne ikke holde trusserne på, da hun forleden var vært ved den årlige Playboy-jubilæumsfest

Dasha Astafieva kunne ikke holde trusserne på. (Foto: Insight Celebrity)
Dasha Astafieva kunne ikke holde trusserne på. (Foto: Insight Celebrity)

Vi kender det alle sammen. Man er til fest, og pludselig bliver det hele bare lidt for lunt med alle de mennesker og alle de lys – og måske har man også fået en lille en.

Men de fleste af os nøjes som regel med, i mændenes tilfælde at løsne slipset og smide jakken, og i pigernes tilfælde at tage en eventuel trøje af.

Det så dog ikke ud til at være nok for aftenens vært, den 23-årige ukrainske godte Dasha Astafieva, da den årlige Playboy-jubilæumsfest løb af stablen i lørdags.

Det skal dog i parentes bemærkes, at det muligvis ikke var varmen, men derimod mangel på opmærksomhed, der fik Dasha til at begynde sin delvise afklædning, for det var mildest talt ikke de varmeste beklædningsgenstande, hun valgte at smide først.

Tværtimod fik hun muligvis temperaturen til at stige voldsomt hos nogle af de mandlige festdeltagere – og ganske sikkert også hos gode gamle Hef, der fik et ordentligt møsser af den bundløse ukrainer.

Se Dasha Astafieva i forskellige stadier af afklædthed i galleriet til højre for artiklen.

1 af 3 Helt af kom de.(Foto: Insight Celebrity)
2 af 3 Ja da.. Hef skal da have et lille kys af sin playmate. (Foto: Insight Celebrity)
3 af 3 Dasha Astafieva kunne ikke holde trusserne på. (Foto: Insight Celebrity)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere