Se hvem Katy kunne lide at kysse

Katy Perry, der siden i sommer har haft fast adresse i æteren med hittet 'I kissed a girl and I liked it' blev inspireret af en virkelig kvinde. Se hvem her

Katy var for nyligt vært ved MTV Europe Music Video Awards. (Foto: AP)
Katy var for nyligt vært ved MTV Europe Music Video Awards. (Foto: AP)

Super silden Scarlett Johanson blev for nyligt glædeligt overrasket, da hun opdagede at en af de seneste måneders helt store ørehængere, Katy Perrys 'I kissed a girl and I liked it', i virkeligheden handlede om hende.

Perry afslørede i et interview, at det var den ualmindeligt fagre Johansson, der havde inspireret hende til sangen, der som titlen antyder, handler om, at hun godt kan lide at kysse på piger.

Hvem kan i øvrigt fortænke hende i det? De fleste, der valgte at lade sig inspirere af Scarlett, ville nok komme til samme konklusion.

- Det er meget smigrende. Men mine læber er altså optaget, siger skuespilleren til bladet Allure, i et af de første interviews hun har givet siden brylluppet med 'Van the Man'-stjernen Ryan Reynolds i september.

- Det vidste jeg slet ikke! Jeg burde have en del af overskuddet, spøger hun videre.

1 af 2 Møs møs møs... På en eller anden måde fik Scarlett Johansson inspireret Katy til at skrive en sang om at kysse piger (og at kunne lide det).(Foto: AP)
2 af 2 Katy var for nyligt vært ved MTV Europe Music Video Awards. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer