Barnestjerne anholdt med stoffer

Den 20-årige Aaron Carter sidder fængslet for at køre rundt med en bæreposefuld pot

Så ung, sød og uskyldig... Det var dengang. (Foto: Polfoto)
Så ung, sød og uskyldig... Det var dengang. (Foto: Polfoto)

De bliver så hurtigt voksne. Den ene dag, står Nick Carters bedårende 10-årige lillebror på scenen og charmerer os med det blonde hår, og den sprøde barnestemme, der glad synger ’I Want candy’. Den næste, 10 år senere, sidder den lille lurendrejer bag tremmer, fordi slikket nu er skiftet ud med fjolletobak.

Unge Carter, der nu er fyldt 20, kørte i går aftes lige en anelse for stærkt på Interstate 10 i Kimble County, Texas. Den slags gør man ikke ustraffet, tænkte den motorcykelbetjent, der observerede denne ulovlighed, så han fulgte efter bilen, og stoppede ham for at give ham en bøde.

For lige at være på den sikre side, undersøgte betjenten Aarons bil, og fandt en pose med over 50 gram pot. Det er over 50 gram mere, end det er tilrådeligt at køre rundt med, når man bliver stoppet af politiet i Texas. Så barnestjernen måtte droppe sine planer, og smutte med en tur i detentionen, hvor han sidder, ind til han senere i dag skal for en dommer.

Bliver man nuppet med bare et gram fniseurt, kan man i Texas blive straffet med op til 180 dage i fængsel og op til 10.000 kr. i bøde.

1 af 2 I dag er Aaron Carter en langhåret hashrygende fløs - det skarn... (Foto AP)
2 af 2 Så ung, sød og uskyldig... Det var dengang. (Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer