Heathers 300.000 kroners nytårsfest

Der bliver ikke sparet på noget, når Heather Mills i aften skal afslutte 2007. Hendes nytårsfest kommer til at koste i omegnen af 300.000 kroner

Heather Mills slutter sit rædselsår af med et brag af en fest. (Foto: AP)
Heather Mills slutter sit rædselsår af med et brag af en fest. (Foto: AP)

Man kan indvende, at Heather Mills ikke har så meget at fejre, og at 2007 så absolut ikke bliver et år, hun ser tilbage på med glæde.

Det var året, hvor hun blev endelig skilt fra Paul McCartney, og så var det også året, hvor en engelsk avis gravede smuds fra den etbenede models fortid op. Samtidig truer dårlig økonomi den nyskilte kvinde, der har ubetalte million-regninger liggende fra skilsmissesagen.

Men på trods af skilsmisse, pengeproblemer og billeder fra hendes fortid som luksusluder giver Mills den hele armen til en storslået nytårsfest.

150.000 op i røg
Rent bogstaveligt fyrer hun 150.000 af, når klokken slår midnat. Her kan gæsterne opleve et gigantisk fyrværkerishow med beskeden 'Godt nytår, kærligst Heather' henover himlen. Det skriver News of the World.

Dertil kommer dyrt mad og drikke, så prisen alt i alt løber op i 300.000 kroner.

Med til historien hører også, at der med hver enkelt invitation har fulgt en særlig fjernbetjening, som kan åbne porten til modellens 32 millioner kroner dyre bolig.

- Hun stoler ikke nok på nogen til at overlade sikkerhedsansvaret, og hun vil ikke selv åbne porten eller lade den stå åben, siger en ven ifølge News of the World.

0 kommentarer
Vis kommentarer