Paris Hilton går glip af milliardarv

Blinde børn og psykisk syge får kæmpeformue, som ellers skulle være gået til Paris Hilton og hendes søskende

Den blonde partyprinsesse Paris Hilton kan ikke længere skrive hotelarving på visitkortet. Det sørgede hendes 80-årige bedstefar Barron Hilton for, da han i går meddelte, at hovedparten af hans formue på 12 milliarder kroner skal gå til velgørenhed.

De mange, rare penge, som familieoverhovedet blandt andet har tjent på salget af Hilton Hotels Corp., vil blive placeret i en fond, som hans far Conrad N. Hilton, grundlæggeren af hotelimperiet, oprettede før sin død.

Hjælp til blinde børn
Barron Hilton oplyste onsdag i en pressemeddelelse, at han 'har til hensigt at donere 97 procent af sin formue til fonden'. Conrad N. Hilton-fonden støtter projekter, der skal sikre rent drikkevand i Afrika, uddannelse for blinde børn og boliger for psykisk syge.

Paris Hilton kan formentlig takke sig selv for bedstefaderens beslutning. Ifølge forfatteren Jerry Oppenheimer, der sidste år udkom med bogen 'House of Hilton', har Barron Hilton nemlig længe været godt og grundig træt af det 26-årige barnebarns bizarre og pinlige opførsel.

Berømt på sexvideo
Paris Hilton lagde fundamentet til sin internationale berømmelse, da hun i 2003 optrådte i en pikant sexvideo. Et reality-program, utallige vilde fester, skiftende kærester og spritdomme har siden været med til at holde hendes navn varmt i de kulørte blade.

Trods bedstefaderens beslutning kommer Paris Hilton dog næppe nogensinde til at gå sulten i seng. Hilton-familien vader i penge, og Paris Hilton har med eget parfume- og tøjmærke vist sig at være god til at spinde guld på sin berømmelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer