Lost-stjerne holder jul i spjældet

Michelle Rodriguez, kendt fra TV-serien Lost, må holde jul i fængslet efter at have overtrådt sin prøveløsladelse

Michelle Rodriguez har tidligere flere gange været i konflikt med loven, så det er ikke første gang, hun ser et fængsel indefra. (Foto: AP)
Michelle Rodriguez har tidligere flere gange været i konflikt med loven, så det er ikke første gang, hun ser et fængsel indefra. (Foto: AP)

Lost-stjernen Michelle Rodriguez kan ikke se frem til en traditionel amerikansk familiejul i år.

Hun blev nødt til at markere Jesu fødselsdag med at møde op i Lynwood fængsel for at påbegynde afsoningen af en dom på 180 dages fængsel.

Rodriguez blev i oktober dømt for at overtræde betingelserne for sin prøveløsladelse ved ikke at færdiggøre sin samfundstjeneste og drikke alkohol, skriver TMZ.

Hun er tidligere idømt betingede straffe for flere forskellige ting, blandt andet spritkørsel og flugtbilisme.

Society-fængsel
Den opmærksomme flash!-læser har måske bemærket, at Rodriguez skal spjælde den i det samme fængsel, hvor Paris Hilton og Nicole Richie tidligere på året led alverdens kvaler.

I modsætning til de to society-tøser skal Michelle Rodriguez nok ikke regne med, at hun kan bliver sluppet fri efter et par dages/timers ophold i fængslet.

I hendes dom fra oktober er det nemlig understreget, at fængselsstraffen ikke kan forkortes eller 'veksles' til husarrest, men at Rodriguez skal blive i fængslet alle 180 dage.

Sidste år fik Michelle Rodriguez en dom på 60 dage for spritkørsel, men blev løsladt efter bare en dag, på grund af pladsmangel i fængslet.

Rodriguez var med i 24 episoder af serien Lost fra 2005 til 2006 og har også spillet med i filmen 'Resident Evil'.

0 kommentarer
Vis kommentarer