Mel Gibson fik særbehandling

Politiet brød regler under Gibsons anholdelse for sprutkørsel men fulgte bogen da Paris Hilton blev snuppet uden kørekort

Mel Gibson blev pågrebet for spirituskørsel i 2006, men undgik at afsone dommen. (Foto: London Entertainment)
Mel Gibson blev pågrebet for spirituskørsel i 2006, men undgik at afsone dommen. (Foto: London Entertainment)
Det kan godt betale sig at være en af Hollywoods rigeste mænd, når man bliver anholdt for spirituskørsel i Los Angeles, men det hjælper åbenbart ikke særlig meget at være stenrig arving til hotelkæden Hilton, når man bliver anholdt for at køre i bil uden kørekort.

Truede betjentene
Det viser en helt ny politirapport, der er kommet efter en grundig undersøgelse af de to kendis-anholdelser med det formål at finde ud af, om de havde fået særbehandling i forhold til almindelige borgere.

Rapporten konkluderer, at Paris Hiltons anholdelse for at have kørt i bil uden kørekort tidligere i år, mens hun var løsladt på prøve for en dom for spirituskørsel, blev kørt helt efter bogen. Men i forbindelse med Mel Gibsons anholdelse lavede politiet adskillige fejl, der kan tolkes som særbehandling af den stenrige, australske Hollywood-stjerne.

Da Mel Gibson blev anholdt for spirituskørsel sidste år, affyrede han en sand regnbyge af skældsord mod betjentene, som han truede med at ruinere, mens han råbte: ’Fucking jews. The Jews are responsible for all the wars in the world.’ (Forbandede jøder. Jøderne er skyld i alle krige i verden).

Fik ikke taget fingeraftryk
Den nye rapport afslører, at Gibsons jødehetz blev fjernet fra den oprindelige anholdelsesrapport. Det blev imidlertid opdaget, og de anti-semitiske udtalelser samt andre skældsord og trusler blev skrevet ned i en tillægsrapport.

Politiet brød også reglementet, da de løslod Mel Gibson efter politiafhøringen uden at tage hans fingeraftryk. Han blev heller ikke bedt om at skrive under på et skema, der er obligatorisk i forbindelse med alle afhøringer. Og endelig legede politiet nærmest gratis taxachauffør, da Gibson efter afhøringen blev kørt ud til det sted, hvor hans bil var blevet bragt hen efter anholdelsen.

Mel Gibson blev dømt for spirituskørsel, men undgik at afsone sin dom bag tremmer. Paris måtte derimod tilbringe lidt over en måned i fængsel.


1 af 3 Billeder taget af Gibson og Hilton, da de var hentet ind til afhøring af politiet. (Foto: Los Angeles County Sheriff?s Department)
2 af 3 Paris Hilton på vej til retten i Los Angeles i maj i år. (Foto: AP)
3 af 3 Mel Gibson blev pågrebet for spirituskørsel i 2006, men undgik at afsone dommen. (Foto: London Entertainment)
0 kommentarer
Vis kommentarer