Depp den bedste autografskriver

Gå bare hen til Johnny Depp men hold dig fra Will Ferrell: De er kåret til årets henholdsvis bedste og dårligste autografskriver

Johnny Depp - en flinker fyr over for fans, som han gerne tager sig en lille snak med. (Foto: AP)
Johnny Depp - en flinker fyr over for fans, som han gerne tager sig en lille snak med. (Foto: AP)

Just som man ikke troede, at han kunne blive flinkere:

Johnny Depp er for tredje år i træk udnævnt til den bedste autograf-skriver blandt Hollywoods kendte i det amerikanske 'Autograph Magazine'.

- Han er 'Charlie og Chokoladefabrikken' på film og 'Johnny og autograffabrikken' i virkeligheden, skriver bladet on Depps førsteplads.

Ud over at Johnny Depp beredvilligt skriver autografer ud og gerne signerer flere ting, hvis han har tid, så tager han sig også tid til at sludre venligt med sine fans imens, skriver en autografjæger i bladet.

Sure Ferrell
I den helt anden ende af skalaen finder vi Tobey McGuire og Will Ferrell - de topper den liste over Hollywoods dårligste autograf-skrivere, som Autograph Magazine også har lavet.

- Tobey har lidt af et attitude-problem, men han skriver trods alt autografer. Men Will Ferrell, jeg ved ikke hvad hans problem er. Han prøver bare at ignorere folk, siger Lon Strickler, en af de autografjægere, som har været med til at sammensætte listen.

Crowe blev flinkere
Det er ikke for sent for Ferrell og andre på 'den sorte liste' at redde sig et mere positivt image blandt deres fans.

Russel Crowe, der tidligere var berygtet for sin dårlige opførsel over for fans - og nok især fotografer - har i løbet af 2007 arbejdet sig fra 'værste'-listen over til årets top ti over de bedste autograf-skrivere.

- [Han] begyndte at behandle fans rigtig godt, at skrive autografer, tage billeder og sludre med dem, hedder det i Autograph Magazine.

1 af 2 Man skal ikke regne for meget med succes hvis man beder Will Ferrell om en autograf.
2 af 2 Johnny Depp - en flinker fyr over for fans, som han gerne tager sig en lille snak med. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer