Johnny Depp i trikot

Alt tyder på, at filmpiraten Johnny Depp stiller op i ny film som balletdanser i trikot

Johnny Depp, da han i sommers modtog en MTV-pris. (Foto; AP)
Johnny Depp, da han i sommers modtog en MTV-pris. (Foto; AP)
Der er nærmest ingen grænser for, hvad Tim Burton kan lokke Johnny Depp til i film. De to har virkelig fundet en legeplads af de sjældne – et sted, hvor de både kan more sig selv og henrykke omgivelserne.

Og Depp stiller gladeligt op som både Edward Saksehånd, som død i Corpse Bride, som drag i Ed Wood, som hjernevasket slik-tilbeder i Charlie og Chokoladefabrikken osv.

Men nu bliver der for alvor bud efter den smækre Depp. Alt tyder nemlig på, at Johnny skal være balletdanser i Burtons næste film, og det betyder, at hans kvindelige publikum (og bøsserne) kan nyde ham i trikot.

Der er så at sige tale om en julegave af betragtelig størrelse, og mon ikke det også viser sig, at Johnny Depp også kan danse – ligesom det er lykkedes for Burton at få ham til at flashe sin stemmepragt i ’Sweeney Todd’, som har premiere fra nu af og hen over julen over det meste af verden.

– Jeg aner faktisk ikke, om Depp kan danse. Da jeg spurgte ham, om han ikke ville lære at danse ballet, så han langt fra begejstret ud, fortæller Tim Burton med et skummelt grin og et farligt glimt i øjet.

– Måske trækker han grænsen ved at skulle synge. Vi må se, hvad han dur til, siger instruktøren med en selvsikkerhed, der tyder på, at Depp næsten har sagt ’ja’.
1 af 2 Johnny Depp er ikke bange for at prøve grænser af. (Foto: AP)
2 af 2 Johnny Depp, da han i sommers modtog en MTV-pris. (Foto; AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer