Tjente 210 mio. på Aqua

Pop-eventyret har sikret Lene og Søren økonomisk for altid

Lene Nystrøm og Søren Rasted i dag - kort før Lene fødte parrets andet barn, Billy, i april.
Lene Nystrøm og Søren Rasted i dag - kort før Lene fødte parrets andet barn, Billy, i april.

De fem millioner kroner, som parret tjener på salget af deres hus i Blovstrød, er kun en dråbe i det hav af kroner, som de har skrabet sammen i deres tid i danmarkshistoriens bedst sælgende band.

Ifølge en opgørelse, som den norske avis Dagbladet stod for, tjente de fire medlemmer af Aqua tilsammen 420 millioner kroner. Som de musikalske bagmænd fik Søren Rasted og Claus Norreen hver 130 millioner kroner, mens Lene Nystrøm og Rene Dif hver fik 80 millioner kroner.

Det betyder, at Søren Rasted og Lene Nystrøm tilsammen har tjent 210 millioner kroner, inden de oven i det scorede fem millioner på hushandelen.

1,3 mio. på sommerhus
Tidligere har Lene tjent 1,3 millioner kroner på at sælge det sommerhus, som hun havde, mens gruppen boede i det mere skattevenlige England.

Tallene bag Aquas succes er intet mindre end frygtindgydende. Debutalbummet ’Aquarium’ fra 1997 solgte omkring 15 millioner eksemplarer, mens singlerne fra pladen solgte 10 millioner eksemplarer.

Og de fire medlemmer kom ikke sovende til millionerne. I ’97 arbejdede de i 19 lande på fem kontinenter fra otte om morgenen til 11 om aftenen hver dag, så de kunne nå deres 2300 interview og 220 koncerter.

Andet album blev ’Aquarius’, der solgte i fire millioner eksemplarer, inden gruppen hev bundproppen ud af karret og gik hver til sit.

I alt nåede gruppen at omsætte for tre milliarder kroner, inden de stoppede for i første omgang at nyde et stille liv. Nu ligger næste episode i musikeventyret måske og venter i USA.

1 af 2 Aqua-gruppen kom ikke sovende til millionerne. I 1997, hvor dette billede er taget, arbejdede de fire i 19 lande på fem kontinenter fra otte morgen til elleve om aftenen. (Foto: Ole Kjær)
2 af 2 Lene Nystrøm og Søren Rasted i dag - kort før Lene fødte parrets andet barn, Billy, i april.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen