Vis værdighed - skilsmissen er privat

Paul McCartney langer ud efter sin eks-kone Heather Mills og pressen efter de seneste rygter om, at han skulle være en voldelig ægtemand

- Skilsmissen er et privat anliggende. Og jeg tror, at hvis man behandler det som et privat anliggende, så kommer alle bedst igennem forløbet, siger Paul McCartney til BBC. (Foto: AP)
- Skilsmissen er et privat anliggende. Og jeg tror, at hvis man behandler det som et privat anliggende, så kommer alle bedst igennem forløbet, siger Paul McCartney til BBC. (Foto: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): For første gang siden det massive frontalangreb med påstande om vold og narkomisbrug kommenterer rocklegenden Sir Paul McCartney nu sin forestående skilsmisse fra den et-benede fotomodel Heather Mills.

I forrige uge offentliggjorde britiske aviser retspapirer fra skilsmissesagen, hvori Heather Mills beskyldte eks-beatlen for at have forsøgt at kvæle hende og for gennem en årrække af have haft et ukontrollabelt misbrug af hash.

Ingen af hovedpersonerne selv har udtalt sig offentligt, siden påstandene kom på bordet - indtil nu.

Til den engelske radio BBC siger Paul McCartney:

- Jeg forsøger at komme gennem dette med værdigheden i behold, og han langer dermed ud efter ekskonen, som menes at have lækket papirerne.

Koster en mia. kroner
- Og jeg mener, at det er måden at gøre det på. Jeg mener, at alle involverede skal vise lidt værdighed, siger han med denne kommentar til pressen.

Paul McCartney har netop nu premiere på et klassisk musikstykke, der er skrevet til ære for hans nu afdøde hustru Linda McCartney.

Til radiostationen siger Sir Paul, at processen med at skrive musikken til værket har hjulpet ham gennem den svære tid.

Skilsmissen fra Heather Mills kan komme til at koste den tidligere Beatles-dreng over en milliard kroner, men hvad der er vigtigere for ham er at kunne beholde et fornuftigt forhold til ekskonen, med hvem han har en datter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen