Pyrus har fået Golf på hjernen

For hele familien: Skuespillerne Jan Linnebjerg, Peter Gantzler og Jannik Due åbner Danmarks første 'Drive in Golf'

Hul-kongerne: De vil have hele familien Danmark til at spille golf til rimelige priser. Fra venstre skuespillerne Jannik Due, Jan 'Pyrus' Linnebjerg og Peter Gantzler.
Hul-kongerne: De vil have hele familien Danmark til at spille golf til rimelige priser. Fra venstre skuespillerne Jannik Due, Jan 'Pyrus' Linnebjerg og Peter Gantzler.

Jan Linnebjerg, bedre kendt som børnenes yndlingsnisse Pyrus gennem ti år i TV2’s populære julekalendere, har fået golf på hjernen.

Den 46-årige skuespiller er bogstaveligt talt gået fra ’nul huller’ dvs. fra aldrig at have svinget en golfkølle til at være daglig leder af driften i Danmarks første ’Drive In Golf’, der officielt åbner dørene på lørdag på adressen Lille Vang 2 i Ølstykke.

- Ja, det lyder sgu lidt mærkeligt, men hele golfeventyret er startet ved nogle cocktailparties hos min kollega Jannik Due, hvor vi i lettere overrislet tilstand sad og løj om, hvem der kunne mest og hvorfor. Og så sagde Jannik Due pludselig, at han skulle bygge en golfbane, og kort efter var jeg med i projektet, fortæller Jan Linnebjerg om det nye ’Drive In Golf’, hvor Jannik Due er direktør og Jan Linnebjerg bestyrelsesformand.

Daglig leder af driften er Peter Gantzler, der er hoppet med på golfvognen som investor og bestyrelsesmedlem.

Amerikansk minigolfbane
Danmarks nye ’Drive In Golf’ har en 6-hullers golfbane med udfordrende par 3- og 4-huller. Det korteste hul er 75 meter og det længste 222 meter. På ’driving rangen’ med 21 udslagssteder kan både øvede og begyndere slå efter fire placerede ’target greens’.

Der er desuden en 18-hullers ’putting green’ og en 9-hullers amerikansk minigolfbane. Priserne for golf-tid varierer, men der er en startpris på 110 kroner for en dag på 6-hullers banen.

Familiehygge med grill
- Vi har været fire måneder om at bygge hele molevitten, og lige netop nu er jeg ved at færdigbygge minigolfbanen, fortæller Jan Linnebjerg om ’Drive In Golf’, der kører efter princippet ’golf for hele familien’. Skuespillerne har blandt andet etableret et grill-areal, hvor man kan tilberede sin medbragte mad eller bare nyde madpakken, og der er også en legeplads til de mindste børn.

Skuespiller på sidelinjen
- Det bliver et fuldtidsjob for mig. Jeg skal være green-keeper og altmuligmand. Jeg skal luge i blomsterne, tænde for vores grill og sørge for, at legepladsen er i orden.

- Ja, lidt. Men jeg håber da, at der bliver plads til nogle skuespillerjobs på sidelinjen. Jeg skal blandt andet have en stor rolle til næste sommer i Cirkusrevyens børneforestilling ’Dyrene i Hakkebakkeskoven’, fortæller Jan Linnebjerg, der har fået råd til at investere i sit golf-eventyr, fordi han i årevis har skovlet penge ind ved diverse arrangementer som drillenissen Pyrus.

- Jeg har personligt investeret en hel del penge i golf-projektet, og jeg skal hilse og sige, at det langtfra er gratis at bygge sådan en golfbane, siger Jan Linnebjerg, der nok lynhurtigt i fremtiden vil få øgenavnet ’Golf-nissen’.

Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen